Oplev Gøteborgs natteliv

Del artiklen her

Hvis du har energi tilbage efter en lang og aktiv dag med Gøteborgs attraktioner er der masser kulturliv og fristelser til en lang nat også. Byen har masser at byde på for enhver, uanset personlig stil, smag og præferencer.

Pubber, værtshuse og cocktail barer

Folk i Gøteborg elsker deres stamsteder. Når de lokale går ud for at spise eller hygge sig med en drink, søger de til favoritsteder som Lounge Göteborg på Kungsportsavenyn 5 og Bitter Bar & Matsal. The Bishop’s Arms er et hyggeligt sted til en god pubmiddag og en afslappet drink. The Dubliner er byens helt rigtige irske pub, altid fyldt med lokale, der aldrig kunne drømme om at gå andre steder hen.

Mænd – og kvinder – der bare elsker et godt glas øl, vil også elske Ölhallen 7:an; byens sidste traditionelle ølstue, der ligger lige ved siden af Gøteborgs berømte torvehal, Saluhallen. Haket bar og restaurant er et andet sted, der tilbyder et bredt udvalg af øl fra mikrobryggerier.

Et sted med en god tradition for fine ”happy hour” priser på cocktails er Excet bar med udendørs servering og indendørs musikscene; bliv hængende, og oplev hvordan stedet forvandles til et kæmpestort dansested senere på aftenen. Eller hvis I hellere vil nyde en mere stilfuld drink og ha’ det store overblik over byen, så drop ind på Heaven23, hotelbaren på allerøverste etage på Hotel Gothia Towers.

Dansesteder, der er mere end det…

Peacock Dinner Club er et populært sted, både når man vil spise og danse, og det plyssede, men vildt populære har det hele fra espresso bar over restaurant til dansested. På et sted! Dem, der har check på de seneste trends, elsker steder som BLVD, Push og Park Lane. Deep og Glow er begge to kendt fra reklamerne; det er dansesteder, der især er populære blandt dem, der er 35 – og lidt mere. Trädgårn er bare sommerstedet, når de lokale skal ud at spise, hænge ud, danse og hygge med en drink eller to. Nivå lokker med en yngre atmosfære – på flere niveauer! Og er I til live jazz, så skal I selvfølgelig ind på den legendariske jazzklub Nefertiti. Rock-elskere flokkes på Valand, og de yngre rock fans hænger ud på Sticky Fingers og lytter til live musik.

LGBT – er også velkomne i Gøteborgs natteliv

Den almene svenske liberale holdning til seksuelle mindretal gælder bestemt også i Gøteborgs natteliv.

Begynd aftenen med middag og drinks på Gossip Bar & Kök og sæt så kursen mod Gretas Night Club, det største bøsse—diskotek i byen; her er 2 dansescener med melodi grand prix klassikere – husk vi er i Sverige! – pop, 80’er og 90’er hits. Det er mest disco nedenunder og house og R&B ovenpå. SLM Leather Club er et lokalt hit og hvis I er til lange nattefester, så check, hvad der sker på LGBT-Center Habit.


Anbefalede aktiviteter