Muligvis fjeldenes bedste familieskiløb

Björnrike

Del artiklen her

Det er et ufravigeligt princip at familier med børn skal have det nemt og bekvemt i Björnrike. Det dejlige børneområde ”Björnvallen” er omgivet af en masse praktiske faciliteter, der gør, at dagene forløber let og alle kan holde fokus på sjov og skiløb.

PÅ ALPIN I BJÖRNRIKE

Björnrike er bjergområdets fineste solområde med familiecarving på tre bjerge og med det flotte Sonfjäll i baggrunden. I Björnrike er der altid er taget højde for – og hensyn til – tryghed og valgmuligheder for begyndere og familier med børn. Desuden kan man i Björnrike let udnytte nærheden til de andre destinationer i Vemdalen (Klövsjö/Stordalen og Vemdalskalet).

I Björnrikes børneområde bliver der i sæsonen 2015/16 åbnet en helt ny børnebakke og et nyt 66 meter langt rullebånd. Desuden udbygges Vemdalen Snow Park i Björnrike også med nye aktiviteter.

PÅ LANGREND I BJÖRNRIKE

Hvis du er nybegynder på langrendsski, kan Björnrike og Vemdalen i det hele taget bestemt anbefales. Skiskolen tilbyder også lektioner der hjælper dig med at finde balance, rytme og kontrol. Vemdalen har ruter til både langrend og fjeldturer og flere steder er der også oplyst spor, der giver mulighed for skiløb om aftenen.

LÆS MERE OM BJÖRNRIKE

Få mere information om Björnrike på skistar.com

SE SKISTARS ANDRE DESTINATIONER

Klövsjö/Storhogna
Vemdalsskalet

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Kontakt

Website
Book her

Ski info

Antal pister:
16
Antal lifter:
11
Langrendsløjper:
Ja
Funparks:
Ja
Drop:
470 m

Ski info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
4
Blå pister
4
Røde pister
6
Sorte pister
2
Se pistekort

Inspiration fra

Björnrike