Hvor skal du hen på vandreferie?

Skåneleden

Del artiklen her

Skåneleden er et stemningsfuldt og imponerende omfangsrigt stisystem, som tilsammen består af ca. 1.000 kilometer afmærkede vandreruter. Det gør det muligt for de mest dedikerede vandrere og naturelskere at vandre i ugevis på Skåneleden.

Via Skåneleden kan du opleve variationerne fra de runde bakker i Østskåne, gennem de smukke skove i de nordøstlige egne til de dramatiske klipper langs nordvestkysten. Undervejs gennem vildmarken passerer Skåneleden desuden forbi små hyggelige fiskelejer og landsbyer med hyggelige lokale caféer. Ved at følge dette link kan du på Skåneledens officielle hjemmeside se et kort over systemets udstrækning. Du kan også læse mere om, og bestille, de officielle rutekort her.

Skåneleden, Foto: Sven Persson

Skåneleden er i øjeblikket i gang med at opdatere alle sine ruter til et farvesystem, så du let kan vurdere, hvor svær en tur, du har mod på at tage. Der er tryghed i at vide, at i Skåne vil du aldrig være ekstremt langt fra bebyggelse – selvom du befinder dig i vildmarken eller midt inde i skoven.

Uanset hvilke ruter og strækninger du vælger, vil der altid være rige muligheder for at finde lejrpladser og vindskjul, hvor du kan nyde et velfortjent hvil.

ANNONCE