Hygge og godt skiløb

Vemdalen

Del artiklen her

Vemdalen er en unik skiperle, der ligger i utroligt smukke omgivelser midt i mageløse Härjedalen. Her er natur og fjeldstemning der kan gøre de fleste forpustede, og så byder området på forrygende godt skiløb – både på og udenfor pisten. Vemdalen består af de tre skiområder Björnrike, Vemdalskalet og Klövsjö/Storhogna. Hvert sted har sin egen unikke og attraktive profil, og over 50 pister og 30 lifter at fornøje sig med – rigeligt til langt de fleste skiløbere.

Björnrike byder på brede, lange pister, der bølger let og smukt ned gennem skovene – og alle pisterne ligger mod syd, så der er sol hele dagen. Vemdalskalet er ægte svensk fjeldferie, og det klassiske Högfjällshotell fra 1936 ligger centralt i området.

Området omkring Klövsjö/Storhogna er ren hygge, men det er også her nogle af Vemdalens skrappeste pister ligger – men selvfølgelig også en håndfuld rigtig børnevenlige pister til begynderne og familiens mindste.

Vemdalsskalet er en ideél blanding af udfordring og afslapning. Området byder nemlig på teknisk krævende skiløb, såvel som ren hygge og snesjov for begyndere og børnene – og naturligvis alt derimellem.

EN DEL AF SKISTAR-KONCERNEN

Vemdalen blev for nogle år siden inkluderet som en del af SkiStar-koncernen, der blandt andet også driver de mere kendte svenske skisportssteder, nemlig Åre og Sälen. SkiStar kunne se et enormt potentiale i Vemdalen og, tilført SkiStars store professionalisme må man sige, at det er lykkedes at indfri og udnytte områdets store potentiale til alle skigæsters fælles glæde.

LÆS MERE OM VEMDALEN

Du kan læse mere om Vemdalen på skistar.com

Kontakt

Website
Kontakt

Ski info

Antal pister:
55
Antal lifter:
35
Langrendsløjper:
Ja
Funparks:
Ja
Drop:
360 m
Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
16
Blå pister
16
Røde pister
4
Sorte pister
9

Inspiration fra

Vemdalen


Related

articles and activities