Fantastiske, familievenlige Kläppen

Kläppen i Sälen

Del artiklen her

Idyllisk placeret i Sälenfjällen ligger det skønne, familieejede skisportssted, Kläppen. Uanset om man er nybegynder eller allerede en dygtig skiløber, barn eller voksen, så er Kläppen med sine 34 gode varierede pister et område, man ikke kan komme udenom.Kläppen har et avanceret snekanonsystem og har snegaranti (med 15 åbne pister) fra 20. december og resten af sæsonen.

PÅ ALPIN I KLÄPPEN

Med sine 34 pister og 21 lifter er Kläppen et af Dalarnas største skisportssteder. For at kunne garantere det bedste skiløb har Kläppen investeret i snekanoner og pistemaskiner, som ofte arbejder højtryk hele natten for at optimere forholdene i området. Så du kan være sikker på at få fuld valuta for pengene her.
Kläppens snowpark er ni år i træk blevet kåret til Sveriges bedste, og vil du stå på snowboard, er turen hertil alle pengene værd. Kläppen har hyret de bedste snowboardere og ”hoppere” til at designe deres skihop, og folk fra hele Europa rejser hertil for at prøve snowparken.

PÅ LANGREND I KLÄPPEN

Kläppen har også langrend for mange forskellige niveauer. Der findes 4 spor med forskellig rutelængde – fra 3 km op til 14 km.
Kläppen tiltrækker også de seriøse langrendsløbere. På det 14 km lange Älvsporet, kan man træne til Vasaloppet. Sporet er oplyst helt indtil kl. 22 om aftenen og er perfekt, hvis man ønsker at kombinere børneferien med lidt hårdere træning.

AKTIVITETER FOR BØRN

Kläppens to maskotter Trolle og Trolla skal nok sørge for, at de mindste får masser af sjov på ferien. For eksempel arrangerer Trolle og Trolla spændende skattejagter, konkurrencer og troldesafari. Trolle og Trolla bliver altid bedste venner med alle børn.

AT BO PÅ DESTINATIONEN

I Kläppen kan man overnatte i hytte og på den nyligt udvidede Kläppen camping, hvor der er mere end 200 elpladser til campingvogn. Når dagen går på hæld byder Restaurant Tranan indenfor til afterskiing med livemusik. Trænger man et godt måltid mad med en fantastisk udsigt, kan man besøge restaurant Topstugen, som ligger på toppen af Kläppen berget og som er kendte for deres fondueaftener.

MERE INFORMATION

Har du lyst til mere inspiration fra Kläppen i form af video-blogger etc. klik her.
Du kan også læse mere på www.klappen.se

Ski info

Antal pister
34
Antal lifter
21
Langrendsløjper
4
Funparks
4
Drop
315 m
Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
17
Blå pister
6
Røde pister
6
Sorte pister
5
Se pistekort

Book nu

Aktuelle tilbud


Inspiration fra

Kläppen i Sälen