Et sjarmerende alternativ til skiferien!

Ramundberget

Del artiklen her

Ramundberget er en geografisk “utpost” i Sverige, i Funäsfjällen, tett ved grensen til Norge, men samtidig en snøsikker eventyrdestinasjon for de som elsker vakre fjell, hygge, skikjøring og lek i snøen.

På alpint i Ramundberget

Ramundberget er populært blant såvel profesjonelle som barnefamilier. Her får du en personlig betjenting og blir ikke overrumplet av køen til heisen. Ramundberget er nemlig det perfekte alternativ hvis du gjerne vil unngå masseturisme og til gjengjeld få en personlig, rolig og variert skidestinasjon. Du finner selvsagt alle fornøyelser og fasiliteter, som for eksempel diverse snowparks, barneområder, restauranter, varmestuer, spa-fasiliteter og mye mer.

På langrenn i Ramundberget

Mange profesjonelle benytter seg av forholdene, som er blant verdens aller beste, og trener her gjennom hele sesongen. Langrennssesongen starter faktisk allerede så smått i oktober, hvor man kan begi seg ut på noen av strekningene i det 300 kilometer lange løypesystemet. Nyt naturen på langrennsski – og få god mosjon på kjøpet.

Å bo på destinationen

Man kan velge å bo i en fjellhytte, på hotell eller i egen leilighet. Det er opp til dere, men alle muligheter ligger like i nærheten av løypene og kan huse forskjellige gruppestørrelser.

Aktiviteter i Ramundberget

Ramundberget er et action-pakket skisted, hvor du kan prøve noen av skisportens mest ekstreme aktiviteter som f.eks. heliski. I tillegg har man også mulighet til å gå på guidede turer til toppen og inn i fjellets dype grotter.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Skiinfo

Antall bakker
41
Antall heiser
9
Langrennsløyper
300 km
Snowparks
5
Største fallhøyde
300 m
Les mer

Inspiration fra

Ramundberget