Skiferie i Sverige

Lindvallen

Del artiklen her

Lindvallen er en del af ét af Sveriges største og mest populære skisportssteder, nemlig Sälen. En stor fordel her er, at når du køber dit skipass til Lindvallen har du også automatisk adgang til lifterne på Högfjället. Derfor er der faktisk virkelig mange gode lifter og pister til rådighed i det store område. Husk i øvrigt, at du for kun 100 kroner ekstra kan få adgang til hele Sälens skiområde, som jo er kæmpestort – så får du virkelig plads at udfolde dig på.

PÅ ALPIN I LINDVALLEN

De 57 pister, der serviceres af hele 54 lifte, er jævnt fordelt over kategorierne grøn, blå, rød og sort. Hertil kommer gode muligheder for off-pist skiløb og trick-skiløb og snowboard i Fun Parks og på hop. Højdeforskellen fra top til bund er på 303 meter, mens den længste piste er 2,5 kilometer. Liftsystemet har en total kapacitet til at klare 43.500 personer i timen.
Især for børnene gøres der en stor indsats for at imødekomme alle behov, skabe sjov underholdning og fremme evnerne på ski via læring gennem leg. Lindvallen har faktisk Europas allerstørste sammenhængende skiområde for børn.

PÅ LANGREND I LINDVALLEN

Der er flere langrendsløjper med velpræparerede spor at vælge imellem. De findes i ruter på 2,5, 3,5 og 5,5 km. Turen på de 5,5 km er en lysløjpe, så dén kan nydes på en stille aften efter slalombakkerne er lukkede! På toppen af fjeldet findes desuden imponerende 200 km afmærkede løjper.

MERE INFORMATION OM LINDVALLEN

Læs mere om Lindvallen og book på www.skistar.com

LÆS MERE OM SKISTARS ANDRE DESTINATIONER I SÄLEN:

Högfjället

Hundfjället

Tandådalen

Ski info

Antal Pister:
46
Antal lifter
36
Langrendsløjper
4
Funparks
3
Drop
303 m
Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
18
Blå pister
6
Røde pister
14
Sorte pister
3
Se pistekort

Inspiration fra

Lindvallen