Skiferie i Sverige

Klövsjö/Storhogna

Del artiklen her

Den herlige lille skidestination Klövsjö, som ynder at kalde sig ”Sveriges smukkeste by”, byder på supergodt skiløb for de erfarne, mens der dog også er masser af muligheder for alle i familien.

PÅ ALPIN I KLÖVSJÖ

Nordsveriges Klövsjö/Storhogna i Vemdalen har med sine 21 nedkørsler og næsten nye og supereffektive 6-sæders stolelift ”Klövsjö Express” et godt udgangspunkt for en erfaren skiløber! ”Klövsjö Express” fragter dig og dine ski til toppen af fjeldet på blot 4,5 min., så du kan nå endnu flere ture ned af de udfordrende sorte pister.
De sorte pister Svartåshanget, Storslalom og Supersvängen vil give sved på panden og sus i maven for selv de bedste skiløbere.

Det fine børneområde og –terræn har netop sidste år fået en opgradering, så der nu er et endnu større børneområde til rådighed, med brede pister, der har præcis de rette hældninger for de mindste – det giver tryghed for alle.

PÅ LANGREND I KLÖVSJÖ

Fra Klövsjö/Storhogna findes der spor på henholdsivis 3, 5, 4, 5, 8 og 9 km, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis du får lyst til at tage en tur på de smalle langrendsski. Desuden kan du hver tirsdag kl. 10 i skishoppen få hjælp til at vælge voks og få praktiske tips inden du kaster dig ud i sporene.

MERE INFORMATION

Få mere information om skistar.com

SE SKISTARS ANDRE DESTINATIONER I VEMDALEN

Björnrike
Vemdalensskalet

Ski info

Antal pister:
21
Antal lifter:
14
Langrendsløjper:
6
Funparks:
1
Drop:
345 m
Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
8
Blå pister
8
Røde pister
2
Sorte pister
3
Se pistekort

Inspiration fra

Klövsjö/Storhogna