Sydsveriges største skisportsområde

Isaberg

Del artiklen her

Tusindvis af danskere har fået deres allerførste oplevelse på ski ved Isaberg, der kun ligger et par timers kørsel fra hovedstadsområdet. Men udover den korte afstand er der en anden grund til, at bjerget kaldes ”Københavns Alper”: Isaberg er ganske enkelt et genialt sted, hvis man skal lære at stå på ski, men også for de øvede.

ALPIN:

Isaberg Moutain Resort har 10 forskellige pister, der giver rigeligt med udfordringer til både nybegyndere, børn og til de dygtige skiløbere. Isaberget har en faldhøjde, der er perfekt for en skidebutant uanset alder, så skiløbets grundteknikker kan indøves og udføres under afslappede forhold. Isaberg er desuden berømte for deres dygtige skilærere, som ved lige præcis, hvordan de skal lære en ski-forskrækket dansker at manøvrere med brædder under fødderne.

AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE:

Når benene er ømme efter skiløbet, er der også andre muligheder for leg i det smukke vinterhvide landskab. Pak rygsækken med termokande og en lille madpakke og tag på langrendstur. Aktiviteter for børn: Isaberg byder på mange aktiviteter uden for pisterne som f.eks. isfiskeri på isen, skøjteløb, tennis, bowling og badelande.

AT BO PÅ DESTINATIONEN:

På Isaberg Mountain Resort kan I altid bo bekvemt i en af områdets 72 dejlige hytter med 4-12 senge. I kan også vælge mellem hotelservice eller egen forplejning. Hytterne ligger allesammen tæt på pister og lifter.

LÆS MERE

Find mere information og book på: www.isaberg.com

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Ski info

Antal pister:
10
Antal lifter:
6
Funpark:
Ja
Langrendløjper:
Ja
Drop:
150m
Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
4
Blå pister
1
Røde pister
4
Sorte pister
1
Se pistekort

Inspiration fra

Isaberg