Sneparadis for alle!

Högfjället

Del artiklen her

Högfjället er smukt - og så er det en af SkiStars 4 destinationer i det store alpineområde, Sälen. Det er en ægte fjeldoplevelse – og der er pister i alle sværhedsgrader, så alle i familien, begyndere såvel som øvede, vil kunne finde de rette udfordringer. Selvom skiområdet Högfjället i Sälen ikke, i sig selv, er voldsomt stort er det alligevel super attraktivt for de fleste.

PÅ ALPIN I HÖGFJÄLLET (OG LINDVALLEN)

Fra fjeldtoppen på Högfjället kan du nyde en fantastisk udsigt over fjeldene rundt omkring og ud over Dalarnas landskab, inden du kaster dig ud i de alpine fornøjelser på vej mod dalen. Når du kombinerer Högfjället og Lindvallens sammenhængende skiområder er der i alt 52 piste, der betjenes af 54 lifte, der har en samlet kapacitet på 43.500 personer i timen. Iblandet disse er hele 11 pister, på bestemte ugedage, oplyste til aftenski, mens 30 af nedfarterne har fast indstillede snekanoner, der garanterer godt føre.

PÅ LANGREND I HÖGFJÄLLET

Naturligvis har du også rige muligheder for at nyde den smukke natur og freden på fjeldet under en langrendstur. Ved Högfjället findes der nemlig fine præparerede spor til langrend på henholdsvis 3, 5, 8 og 10 kilometer, mens der oppe i fjeldet er adgang til et kæmpe system af hele 200 kilometer afmærkede langrendsspor.

Områdets snegaranti gælder for perioden midt i november til 1. maj og betyder, at der altid vil være mindst 15 åbne piste at køre på.

MERE INFORMAITON OM HÖGFJÄLLET

Du kan finde mere information og booke på www.skistar.com/högfjället

LÆS MERE OM SKISTARS DESTINATIONER I SÄLEN HER:

Lindvallen
Tandådalen
Hundfjället

Kontakt

Website
Kontakt

Ski info

Antal pister:
10
Antal pister:
12
Langrendsløjper:
4
Funparks:
Ja
Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
8
Blå pister
2
Røde pister
1
Sorte pister
0
Se pistekort

Inspiration fra

Högfjället