Muligvis fjeldenes bedste familieskiløb

Björnrike

Del artiklen her

Det er et ufravigeligt princip at familier med børn skal have det nemt og bekvemt i Björnrike. Det dejlige børneområde ”Björnvallen” er omgivet af en masse praktiske faciliteter, der gør, at dagene forløber let og alle kan holde fokus på sjov og skiløb.

PÅ ALPIN I BJÖRNRIKE

Med sine 18 nedkørsler er Björnrike i Vemdalen et solidt bud på en god børneskiferie.
I Björnrike er der altid er taget højde for – og hensyn til – tryghed og valgmuligheder for begyndere og familier med børn.Desuden kan man i Björnrike let udnytte nærheden til de andre destinationer i Vemdalen (Klövsjö/Stordalen og Vemdalskalet)

Udover alle de nævnte kvaliteter er det en ekstra bonus, at Björnrike nu er ekstremt ’snesikkert’. Stedets helt nye supermoderne system af snekanoner har faktisk kapacitet til, på blot 5 døgn, at dække hele Björnrike med et snelag på en halv meter i dybden.

PÅ LANGREND I BJÖRNRIKE

Hvis du er nybegynder på langrendsski, kan Björnrike og Vemdalen i det hele taget bestemt anbefales. Hver tirsdag i uge 52-16 tilbyder Björnrikes kompetente skilærere tips og praktiske øvelser, som kan udvikle din teknik på de lette langrendsski. Når man står på langrendsski er voksningen under skiene særlig vigtig for at få det bedste ud af dine dage på ski, og det er lidt af en videnskab. Netop derfor kan du også få gode råd til, hvordan du vokser dine ski i skishoppen.
De mødes i skishoppen kl. 10.

AT BO I BJÖRNRIKE

Naturligvis er der også nær Björnrike, ved Björnvallen, en lun og hyggelig varmestue, hvor de mindste – eller hele familien – kan tage et hvil og evt. nyde forfriskninger som kaffe, kage, sandwich, mad, kakao og meget andet. På de gode solskinsdage kan man selvfølgelig nyde lækkerierne udendørs.
Bliver man sulten på løjperne kan du forsyne dig på Restaurant Vy, Björrikegården, Sportköket og Grizzly Bar & Grill. Så der er ingen fare for, at du kommer til at gå sulten i seng.

LÆS MERE OM BJÖRNRIKE

Få mere information om Björnrike på skistar.com

SE SKISTARS ANDRE DESTINATIONER

Klövsjö/Storhogna
Vemdalsskalet

Kontakt

Website
Kontakt

Ski info

Antal pister:
16
Antal lifter:
11
Langrendsløjper:
Ja
Funparks:
Ja
Drop:
470 m
Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
4
Blå pister
4
Røde pister
6
Sorte pister
0
Se pistekort

Inspiration fra

Björnrike