Ellens yndlingssteder i Göteborg

En weekend med forkælelse

Taverna Averna: Hyggelig italiener

- En helt nyåbnet restaurant i Linné og på Tredje Långgatan 7 i Göteborg. Italiensk, som Också en nyöppnad restaurang, denna gången i Linné och på tredjelånggatan. Man går aldrig gal i byen med italiensk mad i hyggelige og lokale omgivelser.

Lige i nærheden er der desuden mange hyggelige krog, hvor man kan tage sig et ekstra glas.

Grace: Lækkert mærketøj

- En tøjbutik lige ved Bar Centro, som man let kan overse. Her finder jeg nogle af mine yndlingsmærker, herunder den danske label Ganni & svenske lokalmærker som f.eks. Rika. Et besøg værd!

Tagterassen på Scandic Rubinen

- En nyåbnet tagterrasse beliggende på Avenue. Jeg elsker at mødes her med venner til øl i solen. Det perfekte sted, når vejret tillader det.

TOSO: Asian Fusion Restaurant

- En relativt nyåbnet restaurant på Götaplatsen med asiatisk præg. Jeg elsker forretterne og bestiller en række forskellige, som jeg deler med min følgesvend.

I løbet af weekenden er godt gang i baren og et blandet klientel i alle aldre.

Hotel Dorsia

Et af Göteborgs fineste hoteller ifølge mig. Her er det altid en oplevelse at komme ind af døren, og hotellet skilder sig ud i mængden, hvilket jeg godt kan lide. Der er udsmykket i pink og fløjl i store stil, placering er bedst. Morgenmaden på hotellet er desuden magisk, og mangler intet!

Bar Centro

Et af mine yndlingssteder at snuppe en kop kaffe eller måske et glas vin om aftenen. Det er en smule skjult, og det er et sted, der er nemt at overse, hvis du ikke kender det. Her er så rart. Afslappet stemning og helt klart byens bedste kaffe. Om sommeren hænger folk på gaden foran caféen.

Vasastan: Det smukkeste område

- Selvom jeg bor i Linné, så ligger Vasastan mig meget nært. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men Vasatan er smukt hele vejen igennem. Her er mange gamle, velbevarede bygninger og alléen gennem Vasastan er meget dejlig om sommeren, når træerne er grønne.

Sankt Jörgen Spa

- Et spa med et afslappet miljø, der absolut er et besøg værd. Altid 100% afslapning, og mit favorit sted er de gyngende senge med udsigt over parken. Jeg kunne sove der hver eneste dag.

Haga & Market 29: Dimser og tilbehør til boligen i hyggeligt område

En hyggeligt indrettet butik, som jeg elsker at besøge, når jeg tilfældigvis kører forbi Haga. Der er alt fra duftlys, puder og lamper til malerier. Alt hvad du har brug for af tilbehør til dit hjem. At butikken ligger i Haga, gør det endnu bedre. Haha er et område, man ikke må gå glip af. Spis morgenmad på en af de udendørs caféer i området med de gamle brosten.

Rum21: Mere indretning

- Nyåbnet indretningsbutik i Göteborg i samme stil som Market 29. Sej og hyggelig butik med det seneste indenfor indretning. Derudover ligger den på vejen til Juicekällan, så det er et fint stop på vejen.

Juicekällan

- Jeg er tosset med juice og elsker friskpresset især. Her køber tit en juice og lader batterierne op i deres ekstremt hyggeligt gård. Et besøg her kommer til at forgylde hele din dag.

Beyond Retro

- Elsker man second hand, så må man ikke gå glip af Beyond Retro. Når jeg er ude efter noget unikt og retro, så er det her, jeg leder. Sidst købte jeg et par klassiske Levi's 501. Du finder butikken ovenpå Weekday.

Annonce

Boligindretning, lækker mad og mode

Ellens tips og guides til Göteborg