Rejs nemt med tog fra København til Stockholm

Tog til Stockholm

Del artiklen her

Rejs direkte med tog til Stockholm og oplev verdens smukkeste storby. Ferien begynder allerede undervejs, hvor du får et godt kendskab til det svenske landskab langs skinnerne og samtidig kan nyde komforten i de moderne togkupéer.

Det er enkelt at rejse til Stockholm med tog. Ingen sikkerhedskontrol, ingen ventetid på bagage eller andre genvordigheder. Med toget kan du blive i det samme transportmiddel hele vejen fra København H til centrum af Stockholm.

I det kurvestyrede højhastighedstog X 2000 har du god plads på dit brede sæde, og du kan tilmed gå ind i kioskvognen og købe lidt godt til ganen, når du får brug for det. På strækningen er der også mulighed for trådløst internet, så underholdningen er sikret på rejsen, der tager lige over 5 timer fra København.

Lyntoget fra København til Stockholm afgår flere gange dagligt. Det kører direkte og stopper kun i udvalgte byer på ruten, såsom Malmø, Lund, Linköping og Norrköping.

Foretrækker du at rejse om natten, har du mulighed for at tage en lur undervejs ved at bestille en særlig soveplads i nattoget til Stockholm. Her kan du hvile godt ud inden ankomsten til den svenske hovedstad. Når natten udnyttes til transport, er der til gengæld masser af tid til et kortere weekendophold eller en hurtig storbyferie.

Brug eventuelt togrejsen til at få planlagt feriens sidste detaljer inden du ankommer til Stockholm Centralstation. Find et hotel i Stockholm eller tjek for de mest eftertragtede seværdigheder i Stockholm og læs mere om hovedstadens populære stormagasiner.

Pris på tog til Stockholm

Rejsen med tog til Stockholm er en enkel, miljøvenlig og billig måde at starte sin ferie på. Der findes både billetter til 1. og 2. klasse samt til sovepladser. Hos SJ kan du finde tider og priser her.

Læs desuden mere om reglerne for at medbringe pas til Sverige.

Anbefalede aktiviteter