Camping i Sverige

Del artiklen her

Med over 1000 campingpladser i Sverige er der masser af muligheder for en oplevelsesrig campingferie i vores naboland. I er velkomne med eget telt, campingvogn eller mobile home – og mange steder kan I også leje godt indrettede og veludstyrede hytter på campingpladserne.


Campingpladsernes beliggenhed i Sverige er helt fantastisk. Du kan f.eks. tage på camping ved sø, hav og bo helt tæt på den storslåede svenske natur. Der er ikke mange steder i verden hvor man, som i Sverige, kan holde campingferie så tæt på vandet og i så naturskønne omgivelser. Pladserne synes altid at være perfekt placeret i den svenske idyl - lige som man havde drømt om inden man tog hjemmefra.

Det er let at tage på campingferie i Sverige: Den smukke natur i Skåne og resten af Sydsverige ligger kun en kort kørsel fra København, en kort sejltur fra Helsingborg, og fra Jylland er der færgeforbindelser mellem Grenå og Varberg samt mellem Frederikshavn og Gøteborg. Både i nærheden af Varberg og Gøteborg finder du et væld af campingpladser tæt ved havet.

Få mere inspiration i vores guides til camping i Skåne, Halland, Vestsverige, Øland og Småland.


Høj service, tryghed og gode faciliteter

Service og faciliteter på de svenske campingpladser er altid meget høj. I kan trygt forvente, at der er rent og pænt, ryddeligt og velfungerende. Både på udendørs arealer, i bade- og toiletbygninger og overalt, hvor man færdes i fællesskab - ligesom alle andre steder i Sverige – er der pænt or ordentligt, og ting fungerer.


Aktiv campingferie med oplevelser for hele familien

De fleste svenske campingpladser har en lille dagligvarebutik eller en kiosk, ofte også en café eller en restaurant, og masser af aktiviteter som f.eks. swimmingpool, minigolf, boldbaner, bordtennis, cykeludlejning, legepladser, børnevenlige badestrande, dyreparker og meget mere. Camping i Sverige er om noget et aktivt udendørs liv med oplevelser til alle i familien.

På en campingplads keder børnene sig aldrig; der er altid noget, der sætter fantasien i sving, altid andre børn at lege med – og børn kender ikke til sprogbarrierer. Desuden er der altid en voksen i nærheden til at gi’ en hjælpende hånd, hvis det er nødvendigt. En campingferie i Sverige er bare årets bedste børneferie – også for mor og far.


Book trygt din campingferie gennem SCR Svensk Camping

De svenske camping- og hytteudlejeres sammenslutning SCR Svensk Camping udbyder næsten 500 campingpladser, der tilsammen råder over godt 75.000 pladser og 9.000 hytter.

www.camping.se kan du finde priser, bestille din plads og samtidig læse mere om de campingpladser, som hører under SCR Svensk Camping. For at kunne bo på SCR Svensk Camping-campingpladserne skal du have camping-kortet 'Camping Key Europe', hvilket du også kan købe på www.camping.se, eller på en SCR Svensk Camping, for SEK 150. Kortet gælder året ud, så udnyt mulighederne og tag afsted på campingferie igen – mange campingpladser i Sverige har åbent året rundt.


Anbefalede aktiviteter