GRENÅ - VARBERG & FREDERIKSHAVN - GØTEBORG

Stena Line

Del artiklen her

En færgeoverfart til Sverige med Stena Line er en nærmest en total-oplevelse, hvor alle dine og din families behov er dækket. Uanset om du rejser alene eller med familie og venner, vil du finde masser af underholdnings-, restaurations- og shopping-tilbud for enhver smag og alder.

Stena Line har to færgeruter til Sverige: Frederikshavn-Gøteborg og Grenå-Varberg. Det giver dig en langt større fleksibilitet og flere muligheder for at vælge den mest komfortable rejse til Sverige.


Frederikshavn-Gøteborg

På ruten fra Frederikshavn til Gøteborg har I mulighed for at sejle med Stena Line Express, som er en super-moderne katamaran, der kan klare overfarten på blot 2 timer. Med de store færger er sejltiden 3 timer og 15 minutter til Gøteborg.

Har I campingvognen med, er det let at kombinere campingferie med shopping, restauranter og familieattraktioner i Gøteborg. Få et overblik over de bedste campingpladser i Vestsverige her og udforsk for eksempel mulighederne for storbycamping i Gøteborg.

Du finder færgeterminalen i Frederikshavn på adressen Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn.
Færgeterminalen i Gøteborg har adressen Danmarksterminalen, 405 19 Göteborg.


Grenå-Varberg

På den 4 timer lange Grenå-Varberg rute sejler endnu én af de store flotte klassiske færger der, i lighed med de øvrige, har et stort og bredt udvalg indenfor underholdning, restauranter med gourmét-mad, caféer, taxfree shopping, biograf, legerum, kahytter og afslapning med mere.

Færgeterminalen i Grenå finder du på adressen Færgevej 1, 8500 Grenaa. I Varberg har færgeterminalen adressen Danmarksterminalen Varberg Färjestation, 432 44 Varberg.


Stena-oplevelsen er mere end bare færgeturen!

Du og familien eller vennerne kan roligt glæde jer til at krydse Kattegat med Stena Line. Nyd turen, underholdningstilbuddene og maden!

Shopping–mulighederne er også for mange en tradition i sig selv, og udvalget er overraskende stort. Priserne i Stena Lines Bordershop holder et niveau, der som regel er billigere end i land.

Stena-færgernes mange tilbud og gode faciliteter gør, at der aldrig vil blive problemer med at få tiden til at gå; heller ikke på de længere overfarter. Tit føler mange ligefrem, at turen godt kunne være lidt længere. Hyggen indfinder sig nemlig hurtigt.


Sejlplan, priser og billetter

Ud over almindelige overfartsbilletter tilbyder Stena særlige éndags og weekend-billetter samt arrangementer og ferieophold, hvor billet og entré til attraktioner eller ferieophold sælges sammen – med gode rabatter naturligvis!

På begge Stena Lines ruter med bilfærger medtages også både cyklister og landgangspassagerer, så der er muligheder for alle typer af rejsende.

I vinterhalvåret sejler Stena Lines færger Stena Danica og Stena Jutlandica mellem Frederikshavn og Gøteborg fire gange i døgnet. I højsæsonen er der fem afgange på ruten. På Grenå-Varberg ruten afgår færgen Stena Nautica to gange i døgnet.

Se information om sejlplan og priser eller bestil færgebilletter til Frederikshavn-Gøteborg og Grenå-Varberg her.


Hotelophold med Stena Line

Udover færgetransport for personer og biler, tilbyder Stena Line også hotelophold i blandt andet Göteborg, Oslo, Stockholm og Varberg.

I samarbejde med SEMBO, Stena Line´s tekniske rejsearrangør, tilbydes hotelophold i Sverige, traditionel hytteferie i sommersæsonen, samt sjove oplevelser på ski i Sverige i vintersæsonen. Se mere her.

Læs mere om hoteller i Gøteborg.

Hav en dejlig tur!

Siden grundlæggelsen i 1962 er Stena Line vokset støt til i dag at være ét af verdens største færgerederier.

Selvom Stena Line har hele 22 strategisk beliggende færgeruter i Skandinavien, Storbritannien og i de baltiske lande, forbinder de fleste danskere nok Stena Line med ferieture til Sverige.

Giv dig selv og familien en ægte færge-oplevelse på overfarten med Stena Line. Du kan allerede nu bestille ferie-pakker og finde gode tilbud på Stena Lines egen hjemmeside.

Hav en rigtig dejlig tur! – det bliver det uden tvivl.

Anbefalede aktiviteter