Smag på hele verden – i Malmø

Möllevångstorget

Del artiklen her

Malmø er en by med uendelig mange kulturer og madoplevelser. På Möllan, som Möllevångstorget kaldes i folkemunde, mødes de alle i en unik kombination af mennesker, mad og byliv.

Sørg for at komme hertil inden klokken 15, så du kan nå at opleve Möllevångstorgets berømte torvehandel. Her kan du vælge og vrage mellem et gedigent udvalg af frisk frugt og grøntsager til billige priser. Du kan med fordel nyde det indkøbte på græsplænen i Folkets Park, som ligger lige i nærheden. Ellers kan du handle videre i en af Möllans mange madbutikker, som sælger krydderier og specialiteter fra alle verdenshjørner; Indisk, kinesisk, vietnamesisk – alt finder du på Möllan. Hvis du ikke vil gå glip af noget, booker du en guidet tur i Möllans madmylder

Foretrækker du, at nogen laver maden til dig, så er du kommet til rette sted. Der er ikke mange skridt mellem White Guides stjernerestauranter. Eller hvad med Belle Epoque, Tempo, Söder om Småland, Dubbel Dubbel og Metro, som blot er nogle af de mange spændende restauranter med venlige priser. Find flere restauranter på Möllan. Sidst men ikke mindst: Intet besøg på Möllan er komplet uden et stop på Bergsgatan, hvor der ligger nogle af Malmøs mest populære falafelsteder, og hvor du, efter sigende, kan få den bedste falafel i hele Sverige.

Om aftenen forvandles Möllan til et vibrerende omdrejningspunkt for natteliv og kultur. På Kulturbolaget optræder de største artister, på Grand kan du opleve de nye stjerner, du ikke anede var så gode, og på Far i Hatten i Folkets park kan du lytte til livemusik i hyggelige udendørs omgivelser. Vil du bare have noget at drikke, er der små barer og hyggelige caféer på de fleste gadehjørner. Der er ikke svært at finde sin egen favorit på Möllevångstorget.


Anbefalede aktiviteter