Gå en lille omvej og opdag Malmøs mest trendy kvarter

Davidshallstorg

Del artiklen her

Davidshall er et hyggeligt gammelt kvarter med nye spændende idéer. Her finder du eksklusive tøjbutikker, lokal kunst og design samt nogle af Malmøs bedste spisesteder.

Bare et stenkast fra Malmø centrums gågade og togstationen Triangeln ligger det charmerende Davidshallstorg. Området tilhører det gamle Malmø, og den smukke arkitektur er stadig velbevaret med farverige bygninger, som indrammer torvet. Efter en længere periode som fredeligt boligområde har Davidshall i de senere år fået et ordentligt opsving med åbning af flere hippe butikker, restauranter og caféer.

Davidshallstorg, Foto: Fredrik Johansson

Shopping

Det er ikke de store kædeforretninger, som har fundet vej til Davidshall – dem finder du andre steder i Malmø. I de mindre tøjbutikker her, fx Liebling og Meadow, finder du derimod det seneste indenfor svensk mode og design. Og hvis du ikke er ude efter det allerseneste, ligger der skam også flere små antikbutikker, hvor du kan gøre kup og finde alt fra tallerkener og pyntegenstande til bøger og møbler. Find ud af mere om shopping på Davidshall.


Mad på Davidshall

Davidshallstorg er det perfekte sted for en kop kaffe eller en lille pause. Caféer som Lite Off og Juicekliniken har fortovsservering på torvet. I dette område finder du nu også flere af Malmøs bedste spisesteder. På den White Guide-klassificerede B.A.R spiser du miljøbevidst mad, gerne i selskab med en af restaurantens mange naturvine. La Bonne Vie er en klassisk fransk bistro, som serverer både frokost og middag. Trænger du til et glas koldt hvidvin i solen, kan vi anbefale fortovsserveringen på Mrs Brown. Har du for travlt til at sidde, tilbyder Hagen velsmagende take-away. Find flere restauranter ved Davidshallstorg.Anbefalede aktiviteter