Camping og hytter

Del artiklen her

Camping i Sverige – et friere liv. Friheden er nær. Der er helt sikkert mange ”musts” og høje krav at leve op til, forventninger der skal overgås, og præstationer der skal opfyldes. Så somme tider kan man godt længes efter et liv, hvor man bruger flere kræfter på at gøre det, man vil, end på det man bør, mere tid sammen med end fra hinanden, en tilværelse der giver mere energi end den tager – et friere liv, helt enkelt. For alle der ind imellem længes efter en sådan frihed findes campinglivet! Fri for andre meninger end dine egne og fyldt med alle de muligheder du selv vil give det. Velkommen til svensk camping!

Camping Card Europe – nøglen til et rigere ferieliv

Camping Card Europe er campinglivets legitimation og en forudsætning for at campere på campingpladser, der er tilknyttet SCR Svensk Camping.

Kortet giver dig mange praktiske fortrin, som hurtigere ind- og udtjekning på campingpladsen og desuden et stort antal fordele. Blandt andet er der en generøs og selvrisikofri ulykkesforsikring, som beskytter dig og din familie under opholdet på campingpladsen. Som om det ikke var nok, har et antal virksomheder, der vil forgylde din ferie, fyldt kortet med yderligere fordele.

Køb kortet på www.camping.se, eller på en SCR-campingplads, for SEK 150,-. Kortet gælder året ud.

Camping i hytte? Svært at vælge yndlingssted? Bo i hytte overalt! Hvad vil du helst have: En hytte ved havet? Eller et lille hus ved Siljansøen? På Gotland? I de dybe värmlandske skove? Hvor du kan fiske, løbe på ski eller spille golf? I nærheden af familie eller venner? Ved Bohusläns klipper? Eller i fjeldene? Eller i virkeligheden nær hovedstadslivet i Stockholm?

Du kan få det hele! Vi har 10.000 hytter fra Björkliden i nord til Löderup i syd. Og man kan bo i dem året rundt! Du kan læse mere om hytter og sommerhuse på SCR Svensk Camping's campingsteder her.