Bondegårdsferie i Sverige

Del artiklen her

Det er en offentlig hemmelighed! Bondegårdsferie er blevet trendy! Og en ferie på en uspoleret bondegård midt i det bølgende svenske landskab er måske lige det, I behøver. Ligegyldigt om I skal skrive en bog, fri til hinanden eller overstå en lille krise sammen, eller måske give børnene en ferie med eventyret om rigtige køer, der laver rigtigt mælk!

Konceptet Bondegårdsferie i Sverige er organiseret af sammenslutningen Bo på Lantgård (der bogstaveligt talt betyder: ”Bo på bondegård”).

I kan vælge om I vil klare hele forplejningen selv eller bo som bed & breakfast. Med det sidste bliver det en sund og nærende ferie: Friske landæg, frisk hjemmebagt brød og kontakten til gårdens dyr.

Vælger I at klare jer selv, så får I helt lov til det. Ingen blander sig i jeres bondegårdsferie – med mindre I selv ønsker det. Værterne holder sig pænt i baggrunden, men hvis I vil, fortæller de gerne om egnen, gården, landskabet, dyrene og alt det, der betyder noget på en bondegård.

Bo på en bondegård i den svenske natur

Her er et godt råd! Lad bare de fine festsko stå derhjemme, og medbring i stedet solidt fodtøj, der kan tåle at blive beskidt, og regntøj, så I også kan opleve landskabet, selvom solen ikke lige bager fra en skyfri himmel.

Og ta’ badetøjet med, så I kan tage en svømmetur i en nærliggende sø eller snuppe en tur i gårdens sauna. Men skulle I glemme badetøjet, så går det nok. Hverken køer eller svenskere bliver skræmte af mennesker uden tøj!

Mulighed for temaferie og konferenceophold

Bo på Lantgård arrangerer sågar også bondegårdsferier med særlige temaer. Vælg mellem rideferie, fiskeferie eller motorcykelferie. Eller hvad med at tage med arbejdspladsen på et konferenceophold ude i den friske landluft? I kan bo i alt lige fra landhuse til gamle herregårde.

Bestil din bondegårdsferie hos Bo på Lantgård eller få inspiration til andre oplevelser i den svenske natur.

Anbefalede aktiviteter