Badeland i Sverige

Del artiklen her

Med tropiske vand- og lufttemperaturer, rutchebaner, boblebade, bølger og meget mere er en tur i badeland et garanteret ’hit’ for alle.

Tosselilla

I sommersæsonen er Tosselilla Sommerland, sydsveriges største forlystelsespark, også en ideél destination når der skal bades og leges i vand. Parken Tosselilla - som også har tivoli, en lille zoologisk have, hoppepuder, go-karts, klatreborge og meget mere – byder på et lækkert vandland med masser af sjove legeaktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

"I alt byder Tosselilla’s badeland på hele 13 forskellige vandrutchebaner, som bare må prøves. "

Der er flere forskellige pools til rådighed - både for de allermindste og for de lidt større børn og voksne. På store baderinge kan man lade sig føre ned ad den vilde fos, mens Europa’s længste vandrutchebane på 170m. og ’surfingcross’ på gummimåtter garanterer fart og ’action’. I alt byder Tosselilla’s badeland på hele 13 forskellige vandrutchebaner, som bare må prøves. For de mere forsigtige - eller dem som er blevet trætte efter de mange aktiviteter - er der dog også rige muligheder for afslappet badning og ren afstressning i dejligt varmt vand.

Med det store udvalg af spisemuligheder, snack- og isbarer vil ingen i familien mangle noget i løbet af bade- og legedagen i Tosselilla. Der tilbydes flere forskellige typer af mad, herunder pizza, burgere og grill-mad, mens man også nemt finder noget til ’den lille sult’ eller ’den søde tand’. Desuden er der flere picnic-områder til fri afbenyttelse for parkens gæster.

Tosselilla sommer- og badeland ligger godt 15 km. nordøst for Ystad, ved byen Tomelilla, hvilket blot er en behagelig køretur på ca. 50 min. fra Malmö. Skiltningen fra Ystad og omkring Tomelilla er god og gør det nemt at finde frem til Tosselilla.

Anbefalede aktiviteter