Skønne oplevelser på en herregård

En tur til Knistad?

Del artiklen her

Midt ude i Vestsveriges smukke landskab ligger Knistad herregård, som byder på stilhed, natur og en historie, der strækker sig helt tilbage til 1300-tallet.

Fortid møder nutid
Knistad herregård ligger 7 kilometer uden for Skövde i idylliske omgivelser, hvor fortiden møder nutiden. Hovedbygningen er opført i gammel herregårdsstil i to etager. Herregården er fra 1700-tallet. Den blev restaureret i 1910, men de ældste dele har aner helt tilbage til 1300-tallet. I tilslutning til hovedbygningen er der fire fløje, som er bygget i samme stil som herregården. Samtlige værelser har sin egen unikke historie, som afspejler forskellige epoker af den 700 år gamle historie.

På herregården ser du blandt andet Villa Ekeblad-bygningen, hvor de victorianske detaljer tilfører stil og klasse, mens Villa Hammarhjelm har hyggelig og rustik atmosfære i almuestil. Alle værelser er komfortable og udstyret med moderne teknik.

Naturen som nabo
På Knistad har du naturen lige rundt om hjørnet. Der er både jogging spor og vandrestier i området, og du kan låne en cykel, hvis det skal gå lidt hurtigere. Endvidere ligger der en naturskøn, let kuperet 18-hullers golfbane i nærheden.

Lækre retter i velrenommeret restaurant
Takket være genuin kærlighed til mad kombineret med lokale råvarer af bedste kvalitet, serverer køkkenet mad af højeste klasse. Ved middagsbordet kan du desuden bede tjeneren om at fortælle historien om Knistad.
Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Fakta

Golfpakke
Ja
Konferencer
Ja
Jagtpakker
Ja
Restaurant
Ja
Hotelværelser
79