Nattelivet i Malmø

Del artiklen her

Malmø er en kompakt by med masser af aktivitet i et relativt lille centrum. Man kan nemt bare gå mellem pubberne, caféerne, barer og musikstederne. Lilla Torg, tæt på Centralstationen, er det livlige centrum for det meste af Malmøs natteliv; det er her festen, begynder.

Hvor starter festen?

Lilla Torg i Malmøs absolutte centrum er stedet, hvor byens natteliv begynder – og ofte slutter! Her er en række populære værtshuse som f.eks. Mello Yello bar og restaurant på Lilla Torg 1, Izakaya Koi, en japansk bar og restaurant med en attraktiv lounge, Drumbar, Malmøs første skotske pub, Bar Celona med gode drinks og tapas på Adelgatan 2, og Harrys Bar pub og restaurant på Södergatan 14. Hvis i både vil ha’ drinks, noget godt at spise og opleve Malmø i festhumør, så slå jer ned på Victors, midt på torvet.

Fortsætter I videre fra Lilla Torg, kan I passende kikke indenfor og snuppe en pint Guiness på den irske pub Fagans, der ligger på Per Weijersgatan, og så fortsætte til den engelske pub The Pickwick Pub på Malmborgsgatan for at smage deres ale.

Og så bliver den bare ved…..

Fra Lilla Torg kan i passende fortsætte til Stortorget; det andet ”hotte” sted i Malmøs natteliv – og faktisk bare lidt rundt om hjørnet fra Lilla Torg. Smut ind på natklubben Etage på Stortorget 6; stedet lever op til sit navn med 5 barer, 2 dansegulve og alle slags hitmusik. Spredt ud over flere etager. I nærheden ligger klassiske Hipp med både natklub og restaurant, hvor den om lørdagen står på ”Schlagerklubb”. Deep lige i nærheden i Amiralsgatan 20 har altid 90’er musik på programmet på de to dansegulve lørdag aften. So hvis I ikke kan få nok af Depeche Mode eller Ace of Base (90’ernes svenske topnavn), så er det her lige stedet for jer. I kvarteret omkring Möllevången ligger hele fem gode og aktive scener med live musik: Debaser, Babel, Kulturbolaget (kaldes bare ”KB”), Inkonst og Bodoni. Her kan I få opleve koncertaftener med forskellige musikgenrer fra jazz, folk og verdensmusik til pop og rock.

I kan afslutte aftenen – eller morgenen – på mikro-bryggeriet Malmö Brygghus, der ligger i den gamle Malmö Chokoladfabrik. Fra den ene nydelse til den anden!

I kan læse mere om alt i Malmøs natteliv her.

Anbefalede aktiviteter