Hvad med en kajaktur i Kosterhavets maritime nationalpark?

Skärgårdsidyllen

Del artiklen her

Eventfirmaet Skärgårdsidyllen arrangerer forskellige guidede kajakture, både for nybegyndere og de mere erfarne. Desuden har de specialture som fx nationalparkspadling på Kosterhavet, lige udenfor Strömstad.

Benyt chancen til at opleve Sveriges eneste maritime nationalpark på nært hold!

Skärgårdsidyllen Kajak & Havsupplevelser arrangerer specielle kajakdage, hvor du på en guidet tur får en oplevelse for livet. For at komme ud til mødestedet på øen Sydkoster, skal du tage båden fra Strömstad. Derefter udgår kajakturen fra Ekenäs og ud mellem skærene i den maritime nationalpark. Turguiderne har indgående kendskab til parken, det artsrige maritime dyreliv, naturen og historien. Der er god til at få svar på dine spørgsmål og lytte til fantastiske historier i kajakken. Med lidt helt får du måske øje på et par sæler.

Meningen med turen er, at du skal opleve Kosterhavets nationalpark fra kajakken, samtidigt som du lærer en masse og får en pragtfuld oplevelse.

Udover at arrangere forskellige former for guidede ture udlejer Skärgårdsidyllen også kajakker. Personalet hjælper med at finde det rigtige udstyr og giver gerne tips til smukke kajakture med overnatningssteder, enten udendørs eller i hyggelige hytter og huse.

Kajakparadiset i Bohuslän

Bohuslän ligger nummer syv blandt verdens smukkeste vildmarksområder på Tv-selskabet CNN’s liste fra 2013. Tag en tur ud i kajakken og bedøm selv!

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning