Togtur til Sverige

Vil du slippe for alt besværet med at køre selv? Tag toget til Sverige. Vi har forskellige bud på destinationer, som du kan se herunder, der alle sammen fragter dig til Sverige med tog. Du kan selv vælge, om du vil med et nattog, hvor du når frem til din destination om morgenen og er frisk og udhvilet til en lang dag med ski, ferie og fantastisk natur. Du kan naturligvis også tage et tog om dagen og nå frem til din hyggelige hytte om aftenen, hvor dig og din kæreste, venner eller børnene kan krybe sammen under et tæppe og nyde en kop varm kakao. Valget er helt op til dig. 


Nyd skiferien – frisk og udhvilet.

Du kan til gengæld være sikker på, at du slipper for besværet ved at pakke bilen og nå træt og udmattet frem til destinationen efter en lang køretur. Med tog er du sikker på, at der altid er plads til både ski og tunge vinterjakker. Og du kan få lov til at slappe af, mens du nyder udsigten i det skiftende landskab gennem Sverige. Og når du når frem lige til destinationen, så er du helt klar til en dejlig skiferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at more dig. 


Gode destinationer med tog

Herunder har vi listet en række gode destinationer, som passer perfekt til dig, der vil rejse med tog. Blandt andet er Åre i Sverige en optimal destination, hvis du vil med tog på skiferie i Sverige. Det er en by for ægte skientusiaster, og selv hvis du skulle blive træt af at stå på ski, tilbyder byen et hav af underholdningsmuligheder. Du kan blandt andet tage på opdagelse i den svenske natur og se med dine egne øjne, hvor anderledes det er i forhold til Danmark.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen