med bus

til Sverige

Vil du på skiferie? På mange måder er Sverige en perfekt destination for din næste skiferie. På trods af hvor tæt det ligger på Danmark, vil du komme til at opleve en helt anden natur, end du er vant til. Sverige byder på masser af rige naturoplevelser med deres mange små øer, flammende og smukke nordlys samt den flotte vildmark. Alt sammen kan du opleve, samtidig med at du står på de høje bakker og mærker adrenalinen, når du suser ned ad den i høj fart. 


Til Sverige i bus

For nogle er det oplagt at køre til Sverige selv. Men vil du slippe for alt besværet, så er det en idé at tage bussen til Sverige. Her kan du være sikker på at blive fragtet direkte til din valgte destination, og der er masser af plads til alt dit grej, dine ski og dit gode humør. Du behøver ikke tænke på andet, end hvilke bakker du skal give dig i kast med først.Du når veludhvilet frem til destinationen og er klar til en dejlig skiferie med dig selv, dine venner, kæresten eller børnene. 


Tæt på eller langt væk

En bustur til Sverige kan starte fra alle de større byer i Danmark. På vores udvalgte destinationer herunder er du sikret god komfort og gode destinationer med masser af aktiviteter. Mange af vores busruter herunder kan klares på under 24 timer. Og med god komfort er det intet problem at tage på skiferie i Sverige. Du kan for eksempel komme til Idre Fjäll, der er en meget populær skisportsdestination. Her kan du stå på både langrend og alpin, og der er masser af aktiviteter, selv hvis du bliver træt af at stå på ski. Med mere end 200 skisportssteder i Sverige er der nok at vælge imellem, og for at hjælpe lidt viser vi nogle af de bedste destinationer til en bustur herunder. 

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen