Flyv til Sverige

på skiferie

Der er ikke langt til Sverige. Men en kør-selv-ferie kan for nogle være en lang tur. Tager du med fly til Sverige, så kommer du virkelig til at opleve, hvor kort afstanden til Sverige egentlig er. Og hvor anderledes naturen er i forhold til Danmark på trods af afstanden! 

Med fly er Sverige ikke længere væk, end hvis du skulle køre til dele af Danmark. Det giver dig mulighed for at tage på en spontan forlænget weekend eller vinterferie. 

I Danmark er det ikke nemt at tage på skiferie. Faktisk er det stort set umuligt. Regn og mørke er kendetegnet for den danske vinter. Men efter en kort flyvetur til Sverige befinder du dig i noget af den smukkeste natur, du kan finde. Nyd solen og udsigten fra toppen af den højeste bakke eller tag på vandreture ude i naturen, hvor den store mængde af sne har givet alle træerne glassur på toppen. 


Tag på skiferie i Sverige

Sverige er den perfekte destination for en skiferie. Der er over 200 skisportssteder og mere end 500 aktiviteter for både børn og voksne. Alle er forskellige, når det kommer til ski. Det vigtigste ved en skiferie er, at alle kan få noget ud af det. Det ved vi, og derfor har vi listet et hav af populære destinationer herunder – og der er helt sikkert noget til jer.

 Vil du på skiferie i Sverige? Så flyv dertil! Der findes destinationer til både par, børn, øvede og nybegyndere. Sus ned ad bakkerne med høj fart og mærk adrenalinen i kroppen. Kryb sammen i en hytte med varm kakao og te om aftenen. Nyd Sveriges natur og mærk den ultimative frihed og lykke, når du står på toppen af bakken.


Flyv direkte fra København til Åre

Nu er det muligt for danskerne at komme hurtigere til Åre og Vemdalen i Sverige. Easyjet åbner nemlig en ny sæsonrute, som flyver direkte fra København til Åre. Der er en ugentlig afgang hver lørdag, som flyver første gang den 16. december til og med påske. 

Med denne nye flyrute bliver det nemmere for skirejsende danskere at komme mere nord på i Sverige uden at skulle bruge lang tid på transport. Fra lufthavnen i Åre har man mulighed for direkte transfer ud til skisportsstederne i Åre og Vemdalen. Disse skisportssteder er i særdeleshed interessante for danskerne, fordi der er høj snegaranti, ligesom de tilbyder et bredt udvalg af pister med forskellige sværhedsgrader, så hele familien kan være med. En del af skisportsstederne tilbyder også funparks samt mulighed for langrend. 

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen