Flyv til Sverige

på skiferie

Der er ikke langt til Sverige. Men en kør-selv-ferie kan for nogle være en lang tur alligevel for nogle. Tager du med fly til Sverige, så kommer du virkelig til at opleve, hvor kort afstanden til Sverige egentlig er. Og hvor anderledes naturen er i forhold til Danmark på trods af afstanden! 

Med fly er Sverige ikke længere væk, end hvis du skulle køre til dele af Danmark. Det giver dig mulighed for at tage på en spontan forlænget weekend eller vinterferie. 

I Danmark er det ikke nemt at tage på skiferie. Faktisk er det stort set umuligt. Regn og mørke er kendetegnet for den danske vinter. Men efter en kort flyvetur til Sverige befinder du dig i noget af den smukkeste natur, du kan finde. Nyd solen og udsigten fra toppen af den højeste bakke eller tag på vandreture ude i naturen, hvor den store mængde af sne har givet alle træerne glassur på toppen. 


Tag på skiferie i Sverige

Sverige er den perfekte destination for en skiferie. Der er over 200 skisportssteder og mere end 500 aktiviteter for både børn og voksne. Alle er forskellige, når det kommer til ski. Det vigtigste ved en skiferie er, at alle kan få noget ud af det. Det ved vi, og derfor har vi listet et hav af populære destinationer herunder – og der er helt sikkert noget til jer.

 Vil du på skiferie i Sverige? Så flyv dertil! Der findes destinationer til både par, børn, øvede og nybegyndere. Sus ned ad bakkerne med høj fart og mærk adrenalinen i kroppen. Kryb sammen i en hytte med varm kakao og te om aftenen. Nyd Sveriges natur og mærk den ultimative frihed og lykke, når du står på toppen af bakken.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Björnrike Branäs Falköping Högfjället Hovfjället Hundfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Klövsjö/Storhogna Lindvallen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen Sälen Stöten i Sälen Tandådalen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen Vemdalsskalet