Sådan får du

Billigt skiudstyr

Skiudstyr kan være en dyr fornøjelse. Men der er faktisk mange ting, du selv kan gøre for at få fat i noget billigere skiudstyr. Sider som Den Blå Avis har mange gode tilbud fra folk, der ikke skal bruge deres eget skiudstyr længere. Du kan også kigge rundt i de mange outlets rundt omkring, eller du kan vælge at leje dit skiudstyr. Herunder vil vi gennemgå fordelene og ulemperne ved forskellige metoder.


Køb som nyt

Nyt udstyr er den absolut bedste løsning, hvis du vil have kvalitet og skiudstyr, der passer helt perfekt til dig. Det kan især være fornuftigt, hvis du er en person, der ofte tager på skiferie. Men hvis du ikke tager på skiferie flere gange om året eller bare hvert år, så kan det give mere mening at anskaffe sig brugt udstyr eller leje det.


Lej dit skiudstyr

Butikker, hvor du kan leje dit skiudstyr, er typisk butikker med udstyr, der er speciallavet til udlejning. Skiene er typisk mere solide end andre, og kvaliteten kan være svingende. Men hvis du ikke ofte er på skifere, kan lejet udstyr være en rigtig god løsning. Bare sørg for at hold øje med kvaliteten, så du ikke får fat i noget alt for slidt udstyr.


DBA og outlets

Den Blå Avis eller Gul og Gratis bugner med folk, der gerne vil af med deres skiudstyr – og til en meget lav pris. Det er et oplagt valg for dig, der elsker at stå på ski og gør det ofte nok til, at det bliver for dyrt at leje det hver gang. Bare husk at tjek op på kvaliteten inden du køber udstyret. Det samme gælder outlets. Du kan sagtens få noget godt og brugt skiudstyr, men det er vigtigt at kigge sig for, så man ikke ender med dårlig kvalitet og en ødelagt skiferie. 

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen