Mere end 200 skisteder for hele familien

Skiområder i Sverige

De svenske skisportssteder er kendte for at have noget for alle og for ethvert temperament. Udbuddet af aktiviteter er stort, mens service, tryghed og kvalitet altid er i top.

SKIOMRÅDER I SYDSVERIGE

Det er hurtigt og nemt at komme på ski i Sydsverige. Kun få timers bilkørsel fra Danmark finder du skiområder i Sydsverige, der byder på masser af sjov og hygge for familie og venner. Her kan nybegyndere, store som små, trygt lære at stå på ski, og de mere erfarne kan afprøve formen inden den nye skisæson. Og fordi ski-stederne i Sydsverige ligger tæt på Danmark, kan du godt være lidt spontan og tage på skitur, når lysten melder sig – flere gange per sæson. Sydsverige er en oplagt destination for weekendski.

Småt, trygt og krammebamsehyggeligt. Vildt, sort og hastigheder på op til 170 km/t. Det er ingen modsætning. Det er to sider af samme mønt – det er vinterferie på ski i SydSverige! Så smid hverdagens spændetrøje, og tag ægtefælle, børn, venner og/eller kollegaer med. Kom og leg med, og indtag vinterlegenes paradis!

SKIOMRÅDER I MIDTSVERIGE

Denne del af Sverige byder på vinterlege nok til alle og her finder du et stort udvalg af skidestinationer med masser af pister og gode liftsystemer. Her er rigeligt med valgmuligheder og der er skiområder for både nybegyndere og de mere erfarne, både på pisterne og langrendsløjperne. Prøv kræfter i stejle nedkørsler eller se børnene lege sig dygtigere i sneen, dag for dag!

SKIOMRÅDER I NORDSVERIGE

Hvis du kører lidt længere op i Sverige er fjeldene højere og du finder skidestinationer der byder på større alpine udfordringer og fantastiske langrendsløjper. Tag en helikopter-tur ud i det vildeste hvide landskab og kør offpiste, tag en pause i løjpen og få en kop varm kakao, eller nyd den smukke natur med en hundeslædetur. Her er masser af eventyrlige aktiviteter for store og, selvfølgelig, også for de små.

Se et kort over skisteder i Sverige herunder.

Mere end 200 skiområder for hele familien

Udvalgte skisportssteder

Skidestinationer

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen

Find det skisted, der passer til dig

Alle skiområder