Stå på ski med alle dine venner og klassekammerater

Skolerejse på ski i Sverige

Vil du lave noget ekstra sjovt med skoleklassen? En skolerejse til Sverige byder på mere end blot et væld af aktiviteter. Den byder også på kultur, natur og interessant historie, som alle kan få en masse ud af. Skal dig og klassen ud og rejse? Hvorfor ikke vælge Sverige? Det ligger dejligt tæt på Danmark, og der er masser af muligheder for gode aktiviteter, der knytter jer tættere sammen som skoleklasse.


Sverige - Perfekt til dig som vil på skiferie

Sverige er den ultimative destination, når du vil stå på ski. Der er mere end 200 skisportssteder i Sverige. Der er cirka 3.800 langrendsspor, og i alt er der over 500 aktiviteter for både børn og voksne – så der er helt sikkert også noget til dig og din skoleklasse.

Sverige er især kendt for den smukke natur, hvor der gemmer sig masser af historier. Du kan udforske naturen sammen med klassen eller bare stå på toppen af bakken og nyde udsigten, inden det går nedad i susende fart.

Sverige har mange forskellige skisportssteder, der alle byder på et væld af aktiviteter. Der er nemlig mange forskellige niveauer i en skoleklasse. Men der er helt sikkert også et skisportssted til jer.


Nyd Sverige med klassen

Tag et afbræk fra bøgerne og det triste vejr i Danmark. Tag til Sverige, nyd naturen, stå på ski og lær klassen bedre at kende. Det er et faktum, at man kommer langt tættere på hinanden, når man rejser sammen. Sammenholdet i klassen bliver langt bedre, og det kan let kombineres med både sjov og lærdom. Se listen de populære destinationer herunder, der alle tilbyder masser af tid til at stå på ski, hygge og lidt historie om Sverige.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen