Vælg imellem 200 skiområder fra nord til syd

Skiferie med børn

Man skal ikke længere væk end Sverige for at finde et stort udvalg af skidestinationer med alt fra de bedste børnebakker over de vildeste snowparks til Nordens bedste skiskole. Så ligegyldigt om familien skal på ski for første gang eller har teenagebørn med ønske om fantastisk offpiste og vilde pukkelpister, er det muligt på den anden side af sundet. Klik på filmen til højre og bliv inspireret!

#detherersverige

Inspiration til den allerførste skiferie

Det her er Sverige

200+

skiområder

3800+

langrend

500+

aktiviteter

150+

snedage

Kläppen i Sälen

Det børnevenlige skisportsted Kläppen, som ligger i Sälen, tilbyder et kæmpe børneområde med fine børnepister, troldesafari, skattejagter og skiskole. Desuden har Kläppen en stor kabinelift, hvor man kan side og hygge sig mens man bliver trukket til tops.

Guides til den bedste tur

Gode råd til skiferie med børn

Sverige er børnenes vinterparadis

Hyggegaranti på vinterferien

Ferie med børn skal være fuld af hygge, leg og sjove aktiviteter. Vinterferien er ingen undtagelse.

Børn lærer lynhurtigt, og på de svenske skisportssteder er der masser af børnevenlige pister - og fantastiske skiskoler med instruktører,  som med tålmodighed og pædagogik kan lære alle at stå på ski. Så på ingen tid kan man som familie følges ad på pisterne og det er en  vidunderlig måde at være sammen med sine børn, og børnebørn, på. Tilbage i hytten om aftenen står den på familiehygge og afslapning.  Ungerne er med garanti både trætte og glade. Så når ilden buldrer i brændeovnen, er der chance for at sidde og hygge med varm kakao, pandekager og brætspil, puslespil eller kortspil - hele familien samlet. Og skulle man få lyst til at lave noget udenfor pisten, byder de svenske skiområder på mange andre vinterferieaktiviteter: som fx hundeslædekørsel, funparks, kælkning, og skøjteløb eller hvorfor ikke prøve en tur med snescooter. Uanset hvad man vælger, får familien en skiferie med masser af hygge.