Skiferie for de hardcore – masser af action og hyggelig afterskiing

Vilde oplevelser i Sverige!

Hvis man er en bunke adrenalinjunkies, har Sverige  meget at byde på, der er først og fremmest masser af off-piste muligheder. Og hvis I er til endnu mere action, kan vi anbefale heli-skiing, snescooterkørsel, klatring op ad frosne vandfald, eller I kan slippe jeres indre legebarn løs i de mange fede snowparks, der ligger spredt i de svenske skiområderne. Og har I en nybegynder med, er Sverige stedet han man lærer at gebærde sig på brædderne.  

Har man mere energi tilbage efter en lang dag i dyb sne er der rigelige muligheder for at gå på afterski på nogle af de mange barer og restauranter rundt om på de svenske skisportstederne.
Hvis man hellere vil være hjemme i hytten kan man jo vælge at fyre op i brændeovnen, knappe en øl op og grave kortspillet frem fra kufferten. Her er ingen forstyrrelser og der er tid og ro til masser af hygge med vennerne.  

#detherersverige

Skiferie for vovehalse

Det her er Sverige

200+

skiområder

3800+

langrend

500+

aktiviteter

150+

snedage

Riksgränsen

Området Riksgränsen er enormt stort, men samtidig uhyre effektivt og imponerende godt indrettet, da fjeldets højdeforskel (faldhøjden) er optimalt udnyttet. Offpiste og heli-ski er i høj grad i fokus her, og det er derfor også et hovedmål for mange af de tilrejsende skiturister. Offpiste er dog langt fra den eneste form for skiløb området har at byde på.

Guides til de vildeste oplevelser

Gode råd til vovehalsene