Gode skidestinationer

til børn

Det er intet problem at tage dine børn med på skiferie. De fleste børn elsker at stå på ski, og der findes masser af steder i Sverige, der har begynderbakker, som stille og roligt lærer børnene at stå på ski. Der er selvfølgelig altid nogle ting, du skal være opmærksom på, når du rejser med børn. Og det gælder især hvis du vælger en kør-selv-ferie til Sverige. Selvom du sørger for timevis af underholdning og masser af snacks, så er det begrænset, hvor lang tid børn kan sidde i den samme bil. 


Her kan du tage på skiferie

Der er en hel del gode destinationer for din næste skiferie i Sydsverige. I alt har Sverige over 200 skisportssteder, så der er rigeligt at vælge imellem. Men hvis du rejser med børn i bilen, så er Sydsverige en rigtig god løsning. Her kan turen fra Helsingborg gøres på mellem én og fire timer, og det kan selv mindre børn nemt klare, hvis der ellers er sørget for underholdningen. Det betyder også, at du ikke selv er træt efter en alt for lang køretur, så dig og børnene kan komme ud og få brændt noget energi af. 


Få den bedste skiferie med børn

Sälen og Idre Fjäll er to rigtig gode bud. Vallåsen kan også være rigtig godt for dig og dine børn, hvis I ikke har så meget erfaring. Her er mange gode begynderbakker, så dit barm hurtigt kan blive tryg ved skiene. Ud over ski byder Sverige på en hel del andre aktiviteter. Du kan blandt andet opleve Sveriges smukke natur, der er storslået, selvom du er på skiferie i Sydsverige, der ligger tæt på Danmark. Både dig og dine børn vil helt sikkert nyde en skiferie i Sydsverige, og det er oplagt at køre dertil selv. Det kan klares hurtigt og nemt, og så er du klar til at suse ned ad bakken i høj fart.

Se også vores pakkeliste til skiferien med børn.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen