Nyd en forlænget weekend på ski

Nyd en forlænget weekend på ski i Sverige

Tid til selvforkælelse? Sverige ligger kun få timer i bil væk fra Danmark. Men på trods af den lille afstand så byder Sverige på noget helt andet, end du er vant til i Danmark. Sverige er den perfekte destination til en forlænget weekend og en kort skiferie. Det er hurtigt at komme derop, og der er masser af aktiviteter, der tilbyder mange timers sjov– uanset om du rejser med kæresten, børnene eller vennerne.

Sverige har et kæmpe udbud af skisportssteder. Faktisk findes der mere end 200, og det betyder, at der også findes noget til dig. Selvom du aldrig har stået på ski før, eller hvis du er født med ski på fødderne, så findes der et tilbud til dig.

På en forlænget weekend i Sverige kan du både nyde adrenalinen, der suser gennem kroppen, når du er på vej ned ad en bakke med alt for mange kilometer i timen. Du kan stå på toppen af bakken og nyde den fantastiske udsigt, der omgiver dig fra alle sider, inden du sætter kurs mod bunden. Kryb sammen under tæppet om aftenen med en kop varm kakao, mens ilden buldrer i pejsen. Det kan være svært at nøjes med en forlænget weekend, men heldigvis kan du nå at opleve en masse på den tid, I er her – og ellers kan du jo altid komme tilbage. Det gælder uanset om du bare vil hygge, opleve Sveriges fantastiske natur, eller bare stå på ski hele dagen lang.

Der findes mange gode destinationer, og vi har listet nogle af de bedste herunder. Det er bare at væge det rette til dig, pakke kufferten og komme af sted. Alle har brug for en forlænget weekend med masser af muligheder for selvforkælelse og ski i lange baner.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Björnrike Branäs Falköping Högfjället Hovfjället Hundfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Klövsjö/Storhogna Lindvallen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen Sälen Stöten i Sälen Tandådalen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen Vemdalsskalet