Brug vinterferien

På ski

En skiferie kan byde på mange forskellige oplevelser. Det er især vinterferien, der bliver brugt på at stå på ski i mange familier – og med god grund! Vinterferien er perfekt til en skiferie i for eksempel Sverige. Der er ingen eller få arrangementer, du skal nå derhjemme, og det kan hurtigt blive en kedelig ferie, hvis du har børn. Derfor kan vi varmt anbefale at bruge skiferien i Sverige. Her er rigtig mange muligheder, og det bliver kun bedre af, at Sverige ligger så tæt på Danmark.

 

Længden på skiferien

Vinterferien varer jo som bekendt en uge. Og der kan naturligvis være nogle ting, du skal nå derhjemme, så du ikke kan bruge al tiden på at stå på ski i Sverige. Heldigvis findes der mange tilbud på både længere skiferier, en forlænget weekend eller simpelt hen bare dagture. Sverige ligger så tæt på Danmark, at du nemt kan nå derop på et par timer – det gælder naturligvis, hvis du vælger Sydsverige, som også byder på mange gode bakker til begyndere, så børnene kan lære at stå på ski. Du kan selv vælge, om du vil køre til Sverige eller rejse med bus eller tog. Vi har samlet nogle gode destinationer herunder, som vi selv kan anbefale. Det er bare at vælge det, der passer til dig.
 

Det kan du lave på skiferien

En skiferie handler som bekendt om at stå på ski. Der er da også mere end 200 skisportssteder at vælge imellem samt et hav af langrendsspor. Men hvis du har lyst til aktiviteter, der ikke handler om at stå på ski, findes der også masser af andre aktiviteter. Det gælder blandt andet i Åre, der tilbyder en masse gode aktiviteter for børn. Du kan for eksempel komme ud og køre snescooter, eller du kan bare tumle rundt i sneen.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen