Tag til Sverige

i vinterferien

Vinterferien, der ligger i uge 7 og 8, er altid en ferie fyldt med ro og knapt så mange arrangementer. Hvor juleferien går med jul, efterårsferien går med græskarskæring og påskeferien går med påskeæg i massevis, har vinterferien ikke nogle oplagte arrangementer, der kan tage både din og børnenes tid. Det betyder til gengæld, at du har helt frie rammer til at arrangere den vinterferie, du ønsker dig. Og hvad er mere oplagt end at tage på skiferie i Sverige?

 

Nyd naturen på skiferie

Vinterferien i uge 7 og 8 er et oplagt tidspunkt at tage til Sverige og stå på ski. Hvor Danmark mest er koldt og vådt, kan du opleve masser af sne og smuk natur i Sverige. Sverige har over 200 skisporssteder, og herunder har vi listet en række destinationer, så du kan finde den, der passer perfekt til dig. I Sverige har du mulighed for at opleve nordlyset, og du kan udforske den svenske vildmark, der tydeligt skiller sig ud fra den danske natur.

 

En skiferie efter dit valg

Sverige ligger dejligt tæt på Danmark. Det betyder, at du kan planlægge din skiferie i vinterferien helt, som du gerne vil have den. Du kan vælge, om du vil tage bussen eller toget til Sverige, eller om du selv vil køre på skiferie – her er der naturligvis en masse destinationer i Sydsverige, der ofte kan køres på under fire timer fra Danmark. Rejser du med bus eller tog, slipper du til gengæld for at skulle pakke alt grejet i en alt for lille bil. Rejser du med børn, så findes der masser af steder, der tilbyder begynderbakker samt et hav af aktiviteter, der ikke kræver ski på fødderne. Alt i alt er Sverige perfekt for dig, der vil have en mindeværdig vinterferie for hele familien.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen