Stå på ski mellem jul og nytår

For de fleste familier er ferien mellem jul og nytår et tiltrængt pusterum. Det er en af de længere ferier, hvor hele familien er sikker på at have fri. Juleferien er et tidspunkt, hvor det hele er lidt mørkt og hyggeligt. Der er levende lys overalt, og alle klemmer sig sammen i stuen om aftenen til hygge. Men hvis du vil opleve noget andet end en traditionel ferie mellem jul og nytår, så skal du tage til Sverige på skiferie. Herunder har vi samlet nogle af de mest populære og lækre destinationer, der er perfekte til en ferie mellem jul og nytår i uge 52.

 

Både kortere og længere ferier

Sverige ligger dejligt tæt på Danmark. Det betyder, at du har mange muligheder for at tage til Sverige og stå på ski. Det gælder uanset, om du vil køre selv, tage bussen eller stige på et tog. Mulighederne er uendelige. Mellem jul og nytår er det naturligvis også rart at have et par dage derhjemme. Derfor har vi listet en masse muligheder fra udbydere op, hvor længden af skiferien varierer. Det betyder, at du har masser af tid til at stå på ski, samtidig med at du får slappet af derhjemme i familiens skød.

 

Sveriges oplevelser

En skiferie i Sverige byder på masser af oplevelser. Du kan opleve Sveriges skønne natur, der blandt andet tæller nordlys, fantastisk vildmark og mange små øer. For skientusiaster er der mere end 200 forskellige skisportssteder i Sverige. Selv hvis du bliver træt af den smukke natur og de lange timer på ski, findes der et hav af aktiviteter, der er skræddersyet til dine behov – og det er uanset om du rejser alene, med kæresten eller børnene. Kig videre herunder og se vores forslag til de bedste destinationer i Sverige, hvor du kan stå på ski mellem jul og nytår.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen