Nyfalden sne, storslået natur og adrenalinsus i Sverige

Tag på skiferie i julen

Vi kender det alle sammen. Det er jul, og den særlige stemning breder sig i hele landet. Alting bliver en tand mere hyggeligt, og der er levende lys og varm kakao overalt. Men du ved sikkert også, at der skal mere til for at få den helt rette julestemning – nemlig sne. Og sne er ikke det, vi har mest af i Danmark. Som regel er juleferien bare kold og våd, men hvis du vil opleve dejlig nyfalden sne, storslået natur og adrenalinsus, så skal du tage på skiferie i julen. Hold en uforglemmelig juleaften i hyggelige Sverige.

Hold jul i Sverige og oplev julemagien på ski 

Sverige byder på noget helt særligt i juleferien. Og så ligger det dejligt tæt på Danmark. Det er derfor intet problem at køre til Sverige selv, men du kan selvfølgelig også finde en bus- eller togtur, der fragter dig nemt og hurtigt til din foretrukne destination. I Sverige kan du stå en hel masse på ski. Faktisk findes der mere end 200 skisportssteder i Sverige, og selv hvis du skulle blive træt af at stå på ski, findes der et hav af aktiviteter, der ikke kræver ski spændt for fødderne. Så nyd den smukke og nyfaldne sne, sus ned ad bakkerne og kryb sammen med en kop te om aftenen, når mørket falder på, mens de levende lys lyser rummet op. Skiferie i julen er bare noget ganske særligt.

 

Oplev Sveriges natur i juleferien

Ud over ski og aktiviteter, der er venlige for både børn og voksne, kan det også godt betale sig at udforske Sveriges natur. Der er et hav af små og hyggelige øer, og der er store chancer for, at du kommer til at se nordlys. Du kan også udforske den smukke og fantastiske vildmark i Sverige, eller du kan bare stå på ski dagen lang. Der er masser af muligheder i din juleferie, hvis du tager til Sverige på skiferie med vennerne, kæresten, familien eller børnene.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen