Kombinér nytårsophold og skiferie

Nytår på ski i Sverige

Der er altid noget magisk over jul og nytår. Juleferien i uge 52 er kendetegnet ved hygge, varm kakao og familielivet. Nytåret står oftere i festen og vennernes tegn, men stadig med hygge i forsædet. Kunne du tænke dig at prøve noget anderledes i nytåret 2016/2017? Tag på skiferie og hold nytår i Sverige med dine venner, kæresten eller familien og børnene. Vi har samlet nogle af de perfekte destinationer til en skiferie omkring nytår herunder.

 

Nyd magien på nytårsski i uge 52

Der er både nyfalden sne og fantastisk stemning, hvis du vælger at fejre nytår i Sverige på en skiferie. Selvom Sverige er vores nabo, så er der en helt tydelig forskel på Danmark og Sverige. Vælger du at holde nytår på ski i Sverige, vil du blandt andet få lov til at opleve en helt storslået natur krydret med en masse julemagi. Nordlys, flotte små øer og en spændende vildmark er blot noget af det, der kendetegner Sveriges natur. Sverige er et oplagt land at gå på opdagelse i og nyde den naturlige og totale stilhed midt ude i naturen.

 

Et oplagt sted for skiferie til nytår

Sverige er på mange måder oplagt for en skiferie, og det er uanset, om du kører selv eller vælger en løsning med bus. Sverige er dejligt tæt på Danmark og et slaraffenland for alle skientusiaster. Der er mere end 200 skisportssteder i Sverige, og selv hvis du skulle blive træt af at stå på ski, så findes der masser af aktiviteter lige uden for døren.
Herunder har vi samlet nogle af de destinationer, vi selv synes er allerbedst. Der er noget for enhver smag, og det gælder bare om at finde den, der passer bedst til dig, kæresten, familien og vennerne. Har du en drøm om at springe champagnen i et andet land? Hop ind i år 2017 med ski spændt for fødderne i Sverige og mærk adrenalinen, når du suser ned ad de høje bakker.

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Björnrike Branäs Falköping Högfjället Hovfjället Hundfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Klövsjö/Storhogna Lindvallen Mullsjö Orsa Grönklitt Riksgränsen Sälen Stöten i Sälen Tandådalen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen Vemdalsskalet