Kombinér nytårsophold og skiferie i uge 52

Nytår på ski i Sverige

Der er altid noget magisk over jul og nytår. Juleferien i uge 52 er kendetegnet ved hygge, varm kakao og familielivet. Nytåret står oftere i festen og vennernes tegn, men stadig med hygge i forsædet. Kunne du tænke dig at prøve noget anderledes mellem jul og nytår 2017/2018? Tag på skiferie i uge 52 og hold nytår i Sverige med dine venner, kæresten eller familien og børnene. Vi har samlet nogle af de bedste destinationer til en skiferie over nytår herunder.

 

Nyd magien på nytårsski i uge 52

Der er både nyfalden sne og fantastisk stemning, hvis du vælger at fejre nytår i Sverige på en skiferie. Vælger du at holde nytår på ski i Sverige, kan du blandt andet opleve en helt storslået natur krydret med en masse julemagi. Nordlys, flotte små øer og en spændende vildmark er blot noget af det, der kendetegner Sveriges natur. Sverige er et oplagt land at gå på opdagelse i og nyde den naturlige og totale stilhed midt ude i naturen.

 

Et oplagt sted for skiferie over nytår

Sverige er på mange måder oplagt for en skiferie, og det er uanset, om du kører selv eller vælger en løsning med tog, bus eller fly. Sverige er dejligt tæt på Danmark og et slaraffenland for alle skientusiaster. Der er mere end 200 skisportssteder i Sverige, og selv hvis du skulle blive træt af at stå på ski, så findes der masser af aktiviteter lige uden for døren.

Herunder har vi samlet nogle af de destinationer, der sætter alle sejl ind for at fejre nytåret med manér sammen med deres gæster. Der er noget for enhver smag, og det gælder bare om at finde det sted, der passer bedst til dig, kæresten, vennerne eller skiferien med familien. Har du en drøm om at springe champagnen i et andet land? Hop ind i år 2018 med ski på fødderne i det gnistrende hvide landskab og mærk adrenalinen, når du suser ned ad de høje bakker. Glæd dig til et aktivt og hyggeligt nytårsophold i Sverige!

Skiløb

Åre Billingens Vasaløbcenter Björkliden Branäs Falköping Hovfjället Idre Fjäll Isaberg Kläppen i Sälen Lofsdalen Mullsjö Alpin Orsa Grönklitt Riksgränsen SkiStar Sälen Stöten i Sälen Ulricehamn Vallåsen Vemdalen