Skiskoler i Sverige

Del artiklen her

Skiskole hos SkiStar i Åre

Hos SkiStar i Åre finder du Valles skiskole for alle børn mellem 3 og 9 år. Skiskolerne har fokus på at skabe en sjov og legende skitræning. Ud over undervisning for de mindste, tilbyder skolen også privatlektioner med egen instruktør eller gruppelektioner. Her er det sociale mindst lige så vigtigt som skiløbet. Børn fra 8 år og op har mulighed for at gå på skiskole i snowboard.

Med SkiStars snowpark app kan såvel små som store der gerne vil være bedre til at lave tricks på ramper og rails, se deres tricks på video efter nedkørslen ved hjælp af SkiStars kameraer ved sneparkerne. Se hvordan her:

For de voksne står der som altid dygtige og kompetente instruktører klar til at undervise på alle niveauer.

Skiskole i Björkliden

Få det maksimale ud af skituren med privatlektioner i Björkliden – enten på egen hånd eller sammen med en gruppe. Børn har også gode muligheder for at blive skarpere i svingene med en undervisning, der passer til det enkelte barns niveau.

Ud over almindelige skilektioner tilbyder Björklidens skiskole også guidede ture for begyndere og eventyrlystne, der blandt andet tager eleverne ud på opdagelse i offpiste-områder.

Skiskole i Branäs

Skiskolen i Branäs i det sydlige Midtsverige kan hjælpe enhver, hvad enten de er nybegyndere eller eksperter, til at blive en bedre skiløber. Her er der undervisning for både børn og voksne, og det er endda muligt at booke samlet for hele familien, en større gruppe eller få privatundervisning.

For de lærelystne er der mulighed for intensive kurser, hvor tempoet er sat en ekstra tand op. Prøv for eksempel kræfter med snowboarding eller carving for skiløbere.

Skiskole i Falköping

Få pudset de gamle skiteknikker af eller prøv kræfter med ploven for første gang på Falköpings skiskole. Både børn og voksne kan få undervisning uanset startniveau.

Skiskole ved Hovfjället

I Hovfjället står erfarne instruktører klar til at give begyndere og øvede tips til at blive bedre skiløbere eller snowboardere. Der er blandt andet undervisning i både alpint og langrend, og det er altid tilladt at ønske at lære noget uden for programmet – instruktørerne gør deres bedste for at opfylde alle efterspørgsler.

Skiskolen er medlem af SPS, Sveriges Professionelle Skiskoler, der sikrer at alle skiinstruktører er professionelt uddannede og løbende bliver efteruddannede.

Skiskole i Idre Fjäll

Skiskolen på Idre Fjäll ligger højt på danskernes favoritliste blandt andet på grund af områdets dansktalende skilærere. Her kan alle børn, unge og voksne følge med i undervisningen på pisterne. Tag lektioner i grupper og få nye venner, der er på samme niveau og alder, eller hyr en privat skilærer og få skræddersyede lektioner. Idre Fjälls skiskole tilbyder som noget særligt undervisning inden for carving og skiløb i snowparks. Instruktørerne har et højt niveau, og deres erfaring er, at deres gæster går fra lektionerne med et smil på læben.

Skiskole på Idre Fjäll, Foto: Idre Fjäll

Skiskole i Isaberg

Det er altid muligt at blive en bedre skiløber eller snowboarder. Hos Isaberg er der rig mulighed for forbedring for både nybegyndere og eksperter – og alle dem midt imellem. De nye inden for disciplinen lærer de grundlæggende teknikker og færdigheder til at komme op og ned ad bjerget på sikker og sjov vis. De mere erfarne kan give sig i kast med mere avancerede færdigheder såsom carving. Isabergs veluddannede og dygtige instruktører sørger for privat- og gruppelektioner på et højt niveau igennem hele sæsonen.

Skiskole i Kläppen i Sälen

I Kläppen kan gæster få undervisning i ski, snowboard og langrend af kompetente instruktører. Få en privat lektion og få skræddersyet et program, der passer til dine mål og ambitioner. Langrend er blevet mere og mere populært i løbet af de seneste år, og sidste år havde skiskolen rekordmange elever. Der er lektioner for både nye og øvede. Gæster, der ønsker anderledes oplevelser på ski, kan give sig i kast med Vargtjutet (Ulvehylet), hvor man lærer at køre offpiste. På snowboard kan man få tips og tricks til både snowpark og pist.

Skiskole i Mullsjö

Selvom Mullsjö er et af de mere sydligt beliggende skiområder i Sverige er det åbent for gæster tre-fire måneder om året. Derfor har Mullsjö også en skiskole til at tage sig af både nye og garvede skiløbere, der rejser dertil i løbet af en sæson. Skolens dygtige instruktører står klar til at tage gæster ned ad de blå, røde eller sorte pister i et tempo tilpasset den enkelte.

Skiskole i Orsa Grönklitt

Kun få lektioner er tilstrækkeligt hos Orsa Grönklitts skiskole – for både børn og voksne, nybegyndere og øvede. Skiskolen er velkendt for sit høje niveau af undervisning. En af hemmelighederne er, at skolen lægger vægt på leg og det, at have det sjovt, mens man lærer. Grönklitts skiskole har over mange år forbedret sin indsats og har blandt andet modtaget topkarakterer i tilfredshedsundersøgelser af gæsters oplevelse. Prøv kræfter med alpint, langrend eller snowboard og få en garanteret god oplevelse.

Skiskole i Riksgränsen

Skiskolen i Riksgränsen ønsker at inspirere og give alle muligheden for at opdage det vidunderlige ved skiløb uanset niveau. Skolen tror på, at udvikling, inspiration og kundskab giver en større glæde på pisterne og stræber derfor efter at tilbyde undervisning i så høj kvalitet som muligt.

Uanset niveau er det altid muligt at blive bedre på ski eller snowboard – og hos skiskolen i Riksgränsen bliver lektionerne skræddersyet efter niveau og behov. Skolen tilbyder desuden offpiste-ture for skiløbere, der vil udfordre sig selv uden for de præparerede bakker.

Skiskole hos SkiStar i Sälen

Hos SkiStar i Sälen kan de 3 til 9 årige lære at stå på ski med Valles skiskole. Her kan børnene deltage i mange forskellige grupper og med legen i fokus sikrer instruktørerne at alle føler sig trygge og klædt godt på til eventyr i sneen. På Valles skiskole kan børnene møde nye legekammerater og få mange gode oplevelser i sneen. Uanset niveau kan alle børn deltage i Valles skikonkurrence og vinde en medalje.

For de lidt større, 10-15 årige er der gruppe kurser som tilpasses forskellige niveauer.

Hos Lindvallen og Tandådalen kan man optage sine ski-tricks på ramperne og rails i snowparkerne via appen MySkiStar video feature.

Voksne har også mulighed for at træne deres skifærdigheder og der står altid dygtige og kompetente instruktører klar til at undervise på alle niveauer.

Skiskole i Stöten i Sälen

Skiskolen i Stöten garanterer, at et par timer i selskab med deres instruktører, kan få selv den bedste skiløber til at gøre fremskridt, som ville tage flere år at tilegne sig på egen hånd. Skolen er dog meget mere end bare hurtig og effektiv undervisning. I Stöten handler det lige så meget om at have det sjovt sammen med andre på pisterne. Skiinstruktørerne er uddannede i hurtigt at kunne spotte, hvor en skiløber er stærk, og hvor der er plads til forbedring. De kan også svare på, hvor den bedste sne er på dagen – og hvor den bedste gulaschsuppe serveres, når det er frokosttid!

Skiskole i Lofsdalen

Lofsdalens skiskole er der mange familie- og børnevenlige bakker som gør det trygt og sikkert for nybegyndere at starte på ski. Børnene kan også prøve miniparken hvor tricks og hop kan afprøves. Lofsdalens børneklub holder også skattejagt, afterski for børn og skikonkurrencer. Hvis det er tid til en pause fra bakkerne, kan børnene lege i legeparken hvor der også kan grilles.

Skiskole i Ulricehamn

Skiskolen i Ulricehamn byder alle, nybegyndere som øvede, velkommen til deres undervisning. Skiløbere og snowboardere på ethvert niveau kan forbedre deres evner på Ulricehamns pister. Privatlektioner kan bookes for 1-5 personer, men nystartede skiløbere og snowboardere kan også melde sig til gruppeundervisning for begyndere. Garanteret sjov og lærerig oplevelse for hele familien!

Skiskole i Vallåsen

Vallåsen er utroligt populært blandt danskere på grund af stedets tætte placering på Danmark. Skisportsområdet er særligt velegnet til éndagsture og er et perfekt sted for begyndere at øve sig. Derfor har Vallåsen også en skiskole, der ligger på samme høje niveau som andre skoler i Europa. Vælg mellem gruppe- og privatundervisning på enten ski eller snowboard og få endnu mere sjov ud af pisterne!

Anbefalede aktiviteter