For børn i Sverige

Hyggelige Maskotter

Del artiklen her

Vinterlegenes paradis har en særlig plads i hjertet for børn.

De er vidt forskellige, maskotterne. Idre Fjäll har renen Aske. I Kläppen er det troldene Trolle og Trolla, som byder børnene op til leg. I Branäs tager bjørnene Björnbusen og Björnbusan del i legen i børneområdet. Og i Sälen kan du møde Snögubben og troldene Grum og Olga.

Små forestillinger, som børnene elsker.

Fælles for dem alle er, at de elsker at tumle med børnene i sneen. Ofte spiller de en rolle i skiskolen. De er med til de mange særlige børneaktiviteter, som det enkelte skisportssted tilbyder – særlige afterski-arrangementer for børn med små præmier og diplomer. Små forestillinger, som børnene elsker. Konkurrencer. Skattejagt. Og meget meget mere.

RENEN ASKE I IDRE FJÄLL

Renen Aske er så vamselækker, at det halve kunne være nok. Han var et naturligt mascotvalg, for Idre har Sveriges sydligste rensdyrbestand. Aske betyder rensdyr på samisk. Han passer på børnene, leger og giver sejrskram til børnenes GB-cup. Han er også tv-stjerne i børneprogrammet Askes hjørne, som sendes hver morgen i TV Idre Fjäll.

BØRN OG TROLDE I KLÄPPEN

Trolle og Trolla er maskotter på Kläppen. De er så ivrige for at lege, at de næsten ikke kan sidde stille. De arrangerer snescooterture til ungerne. De holder afterski-sjov med masser af sjov – og skikonkurrencer, som slutter med et troldekram af de store! De står også i spidsen for en naturudflugt, hvor børn og trolde leder efter spændende dyr i skoven.

Anbefalede aktiviteter