Unik skiperle i smukke omgivelser

Vemdalen

Del artiklen her

Vemdalen er en unik skiperle, der ligger i utroligt smukke omgivelser på grænsen mellem Jämtland og Härjedalen. Her får du skiferie med natur og fjeldstemning, der kan gøre de fleste forpustede, og så byder området på forrygende godt skiløb – både på og udenfor pisten.

Vemdalen består af de tre ski-områder Björnrike, Vemdalskalet og Klövsjö/Storhogna. Se pistekort over Vemdalen her.

Björnrike byder på brede, lange skipister, der bølger let og smukt ned gennem skovene – og alle pisterne ligger mod syd, så der er sol hele dagen.

Området omkring Klövsjö/Storhogna er ren hygge, men det er også her nogle af Vemdalens skrappeste pister ligger – men selvfølgelig også en håndfuld rigtig børnevenlige pister til begynderne og familiens mindste.

Vemdalsskalet er en idéel blanding af udfordring og afslapning. Området byder nemlig på teknisk krævende skiløb, såvel som ren hygge og snesjov for begyndere og børnene – og naturligvis alt derimellem.

Vemdalen er et skiområde i rivende udvikling, og over de sidste 10 år er der blevet investeret ca. 320 millioner svenske kroner på skisystemet i Vemdalens tre områder. Også i sæsonen 2015/16 er der flere nyheder: bl.a. vil Hovdebanan være udskiftet med en ny ekspreslift med seks stole, Hovde Express, og både Vemdalsskalet og Björnrike får en ny børnebakke hver. Desuden udbygges Vemdalen Snow Park i Björnrike med nye aktiviteter.

LÆS MERE OM AT STÅ PÅ SKI I VEMDALEN

En skiferie i Vemdalen byder på gode muligheder for skileje og skiskole. Du kan læse mere om at stå på ski i Vemdalen på skistar.com. Her kan du også booke din overnatning på hoteller af høj kvalitet eller i hyggelige fjeldhytter i nærheden af restauranter og ski løjper.


Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Ski info

Antal pister:
58
Antal lifter:
35
Langrendsløjper:
Ja
Funparks:
Ja
Drop:
470 m

Ski info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
19
Blå pister
13
Røde pister
15
Sorte pister
11

Inspiration fra

Vemdalen