Kom rundt om søerne på 3 dage

Ringsjön rundt på 3 dage

Del artiklen her

Midt i Skåne ligger Ringsøerne, smukt omgivet af bløde, bølgende bakker. Denne egn er perfekt til cykleture, der ikke er alt for krævende. Her er vores forslag til en tur rundt om Ringsjön på cykel.

Ringsøen rundt på cykel

Midt i Skåne ligger Ringsøerne, smukt omgivet af bløde, bølgende bakker. Denne egn er perfekt til cykleture, der ikke er alt for krævende. Denne pakke indeholder tre overnatninger med morgenbuffet, to to-retters middage og en frokost samt cykel, cykelhjelm og cykelkort. Endvidere er der fri adgang til hotellets relaxafdeling d. 3. dag, og din bagage bliver transporteret mellem de tre hoteller.

Raps ved Ringsjön, Foto: Gunnar Magnusson

Dag 1: Hotel Ringsjöstrand – Ringsjö Krog & Wärdshus (ca. 20 km)

Du bliver modtaget på hotel Ringsjöstrand med frokost og en gennemgang af dagens cykeltur. Den første dag skal du cykle langs Ringsøens bred og ud i det smukke marklandskab for siden at tjekke ind på Ringsjö Krog & Wärdshus, som ligger idyllisk ved søens bred. Der kan du hvile ud ved vandet, gå en tur i naturreservatet eller til Bosjökloster slot, et par kilometer væk. Om aftenen serveres en to-retters menu bestående af lokale råvarer, som smager af Skåne, inden du kan gå til sengs i et behageligt værelse.

Dag 2: Ringsjö Krog & Wärdshus – Hotel Stensson i Eslöv (ca. 25 km)

Indled dagen med et solidt måltid morgenmad og sæt dig derefter op i sadlen med kurs mod Eslöv. På vejen passerer du både Skarhult og Ellinge slot. Du kan spise frokost på Eslövs golfrestaurant. Efter en forholdsvis rolig dag når du frem til Eslöv og kan gå op ad Hotel Stenssons imponerende trappe til et rart dobbeltværelse midt i centrum. Brug eftermiddagen til lidt provinsshopping, inden du på egen hånd går ud og spiser middag på en af byens restauranter. Dine indkøb transporteres med bil til næste hotel.

Dag 3: Hotel Stensson i Eslöv – Ringsjöstrand (ca. 40 km)

I dag skal du cykle rundt i nogle af Midtskånes smukkeste områder. Du cykler forbi flere caféer og spisesteder og kan selv vælge, hvor du vil holde dine pauser. Det kan være en god idé at købe lidt kager med til eftermiddagskaffen, som du kan nyde ude i Fulltofta naturområde i godt selskab med storkene. Når du har indlogeret dig på hotel Ringsjöstrand, har du fri adgang til relaxafdelingen, hvor du kan pleje dine ømme muskler. Du kan også forudbestille en wellness-behandling, så du kan afslutte cykelturen som et nyt og bedre menneske. Dagen rundes af med en god middag, hvor du kan nyde udsigten over Ringsøen.

Dag 4: Hjemrejse

Efter morgenmaden vinker vi farvel og ønsker dig varmt velkommen tilbage!

Anbefalede aktiviteter