Golfbaner i Småland

Del artiklen her

Golfbanerne i Småland har høj klasse og er kendte for deres kvaliteter. Her kan I spille fra tidlig forår til sent efterår, og enkelte baner har sågar åbent hele året rundt. I kan helt sikkert finde baner, der passer lige til jeres ønsker. I kan vælge mellem 38 forskellige baner, lige fra 36 til "pay and play". Der er stor variationer i banernes karakter. I finder både skov- og parkbaner til rene "seaside"-baner. Fra lette til svære baner, hvor jeres valg af jern og præcisionen er langt vigtigere end bare et langt drive. I kan finde baner, der ligger næsten inde midt i byen eller bare et slag fra badestranden.

Hyggelig og afslappet atmosfære

Nogle har aner langt tilbage i tiden og er højt placeret på diverse ranglister. Overalt finder I velpassede baner, hvor I vil opleve at kunne gå runder i en hyggelig og afslappet atmosfære. Og så gør det jo ikke noget, at der følger store naturoplevelser med.

Langt de fleste baner har gode restauranter og velassorterede pro-shops. I kan ofte få overnatning lige ved banen og klubben eller på lokale kroer og hoteller i nærheden. I reglen kan I bestille jeres starttider og betale greenfee på Internettet. Eller hvorfor ikke tegne et medlemsskab? Mange klubber tilbyder "fjern-medlemskaber", der er meget fordelagtige for danskere.

Velkommen på Smålands mange golfbaner, hvor svenske golf-kendisser som Pierre Fulke, Åsa Gottmo, Per-Ulrik Johansson og Joakim Haeggman er begyndt deres karrierer!