Saxnäs Golfklubb

Del artiklen her

Saxnäs GK ligger smukt ved Kalmarsund på øen Øland. Banelandskabet består af både høje løvtræer, gammelt kulturlandskab og strandbanker. Området er velsignet med mildt klima og sæsonen er derfor meget lang.

Banebeskrivelse

Saxnäs Golfklubb tilbyder en dejlig 18-hulsbane med skov- og parkdesign, der er anlagt midt i et gammelt kulturlandskab. Træer udgør naturlige forhindringer, men arkitekten Susanna Gustavsson har også sørget for at havet kan ses fra flere af hullerne. Oldgamle og smukke stengærder, der højst sandsynligt er anlagt i slutningen af 1700-tallet, er bevarede. Sammen med bunkere og nogle fine vandforhindringer udgør de en del af udfordringen.

Greens er små og bølgende, mens fairways veksler mellem at være brede og smalle – netop fordi layouten følger naturomgivelserne.

Miljø og træningsfaciliteter

Saxnäs Golfklubb har træningsområde med putting green, og klubben har også en 5-hullers Pay & Play korthulsbane med huller, der varierer fra 70 – 130 meter. Driving rangen har mere ende tyve udslagssteder. Herudover finder du en hyggelig restaurant med udeservering i klubhuset.

Overnating

Saxnäs Golfklubb tilbyder golfpakker med greenfee og overnating i samarbejde med en række hoteller i nærheden. Se hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.

Rutevejledning

Rutevejledning