Ren nydelse i Österlens fredfyldte omgivelser

Karnelund Krog & Rum

Del artiklen her

Det lille yndige og meget personlige hotel Karnelund ligger midt i Österlen, nærmere betegnet i kulturbyen Gislöv. Her sørger Peter og Jan for, at deres gæster får en uforglemmelig oplevelse og kræser op med sæsonens lokale råvarer, som forvandles til de skønneste madretter.

Moderne klassikere med omtanke

Ja, maden er meget vigtig på Karnelund. For at kunne fokusere på det allerbedste, sæsonen kan byde på af friske lokale råvarer, har kroen kun et begrænset menukort. Og fine råvarer vrimler det af i Österlen; spæde rodfrugter, brændenælder, asparges og nye kartofler serveres til havets skaldyr og fisk eller kød fra de lokale gårde. I bliver præsenteret for to menuforslag med tre retter, men kan også komponere jeres egen menu. Desuden tilbydes en vinpakke med udvalgte sjældne vine fra Karnelunds vinkælder. Peter og Jan kalder deres madretter for moderne klassikere, og har fået den svenske madguide, White Guides stempel på god kvalitet.

Personlige ejendele i hyggelige værelser

Efter at have nydt en prima middag, kan I hygge jer lidt på verandaen, inden I går til ro i en skøn seng på et af de 13 værelser. Samtlige værelser er individuelt og smagfuldt indrettet med ejernes personlige møbler, puder, tæpper og minder fra deres mange rejser. De forskellige hyggelige værelser er komfortable og indbydende. Nogle af værelserne ligger i hovedbygningen, andre i det nyligt renoverede anneks. Senest er der bygget seks helt nye værelser i Adlers gamle smedje og værksted.

Jan og Peter, som også bor på stedet, er dybt involverede i alt, hvad der foregår på deres lille intime hotel. Sammen med personalet står Peter for kogekunsten og begge er engageret i servering, pasning af den kønne have og gæsternes trivsel.

Hotellet har også en fredfyldt have, hvor I kan hvile ud under blåregnen eller nippe til et glas udsøgt vin. Hvis I da ikke hellere vil ud og kigge på noget af alt det skønne, som det ”provencalske” Österlen gemmer på. Karnelund ligger i nærheden af Brantevik og Skillinge, og der er blot 1,5 km ned til havet. Dette er et perfekt gemmested for romantiske par, eller for dem der bare vil slappe af og nyde den gode mad i fredelige omgivelser. Desuden kan man afholde mindre konferencer for op til 18 personer, og hotellet arrangerer aktiviteter efter ønske.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Karnelund Krog & Rum åbningstider

Læs mere