Sveriges Provence

Hotel Svea

Del artiklen her

Udforsk Österlen i det sydøstlige af Skåne. Her er der mange dejlige strande, æblegårde og- mosterier, maleriske fiskelejer og svimlende cykelstier. Det er også her nationalparken Stenshuvud ligger. Österlen er et fantastisk sted, hvis man sætter pris på natur, mad og kunst.

Österlens største hotel

Hotel Svea med aner fra 1800-tallet er et godt sted at overnatte, hvis man vil udforske Österlen. Hotellet ligger ved havnen i Simrishamn; lige ned til vandet, men også midt i alle de oplevelser Simrishamn og Österlen ligger inde med. Svea er Österlens største hotel med 60 værelser, hvor man kan vælge mellem hav- og haveudsigt. Alle værelser har brusebad, telefon, kabel-tv og wifi og receptionen er bemandet døgnet rundt.

Restauranten har udsigt ud over havet og alle Simrishamns små fiskerbåde. Her kan du nyde de bedste opskrifter fra det traditionelle skånske og svenske køkken, men opdaterede, så de passer ind i en moderne smagspalet. Kokkene forsøger altid at bruge lokale råvarer. I efterårets weekender arrangeres der ålegilder og gåsemiddage med orkester og dans, og mod vinteren kommer det solide svenske julebord frem. I lobbyen, med den fantastiske havudsigt, kan du få kaffe og en drink, eller nyde en kold øl i den herlige have om sommeren. Under den næsten 200 år gamle eg i haven grilles der alle sommeraftener, når vejret tillader det.

Info

Antal værelser
60
WiFi
Ja
Restaurant
Ja
Stjerner
3
SPA
Ja

Info

Læs mere

Inspiration fra

Hotel Svea