Unik skiperle i smukke omgivelser

Vemdalen

Del artiklen her

Vemdalen er en unik skiperle, der ligger i utroligt smukke omgivelser på grænsen mellem Jämtland og Härjedalen. Her er natur og fjeldstemning der kan gøre de fleste forpustede, og så byder området på forrygende godt skiløb – både på og udenfor pisten. Vemdalen består af de tre skiområder Björnrike, Vemdalskalet og Klövsjö/Storhogna.

Björnrike byder på brede, lange pister, der bølger let og smukt ned gennem skovene – og alle pisterne ligger mod syd, så der er sol hele dagen.

Området omkring Klövsjö/Storhogna er ren hygge, men det er også her nogle af Vemdalens skrappeste pister ligger – men selvfølgelig også en håndfuld rigtig børnevenlige pister til begynderne og familiens mindste.

Vemdalsskalet er en ideél blanding af udfordring og afslapning. Området byder nemlig på teknisk krævende skiløb, såvel som ren hygge og snesjov for begyndere og børnene – og naturligvis alt derimellem.

Vemdalen er et skiområde i rivende udvikling, og over de sidste 10 år er der blevet investeret ca. 320 millioner svenske kroner på skisystemet i Vemdalens tre områder. Også i sæsonen 2015/16 er der flere nyheder: bl.a. vil Hovdebanan være udskiftet med en ny ekspreslift med seks stole, Hovde Express, og både Vemdalsskalet og Björnrike får en ny børnebakke hver. Desuden udbygges Vemdalen Snow Park i Björnrike med nye aktiviteter.

LÆS MERE OM VEMDALEN

Du kan læse mere om Vemdalen på skistar.com

For at se pistkort, klik her

Ski info

Antal pister:
58
Antal lifter:
35
Langrendsløjper:
Ja
Funparks:
Ja
Drop:
470 m

Ski info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
19
Blå pister
13
Røde pister
15
Sorte pister
11

Inspiration fra

Vemdalen


Related

articles and activities