Borås Dyrepark

Del artiklen her

Borås Dyrepark tilbyder, udover oplevelser med de mange dyr og flotte anlæg, også flere gode spisesteder, samt overnatningsmuligheder og konference-faciliteter i nærheden af parken. Borås Dyrepark er på så mange måder et rigtig dejligt og hyggeligt sted – man kan opleve og lære om dyrene og, frem for alt, bare have det sjovt med hele familien.

I Borås Djurpark kan I opleve jeres favoritdyr på helt nært hold: Høre løven brøle, se de vældige afrikanske elefanter trampe rundt på savannen, følge med i chimpansernes vilde leg i trætoppene eller måske få et glimt af vores egne nordiske rovdyr. Borås Djurpark er en unik dyrepark, hvor dyrene får lov at leve sammen på den store savanne - helt som i Afrika.

Det er et hyggeligt sted, hvor hele familien både kan have det sjovt sammen og lære en masse om de spændende dyr. I den 38 hektar store park lever over 60 forskellige dyrearter sammen, hvor og en med deres helt særegen træk og livsformer. Velkommen til spændende oplevelser i Borås Djurpark her kan I møde dyrene helt tæt på.

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Dyreparker

articles and activities