Storslået udsigt over Øresund og Danmark

Villa Thalassa

Del artiklen her

Villa Thalassa hotel og konferenceanlæg har en smuk beliggenhed i Pålsjö skov med udsigt over Øresund. Lige i nærheden ligger Pålsjö slot, Sofiero slot, og stranden med den berømte badeanstalt Pålsjö Kallbadhus.

Thalassa betyder hav på græsk, og på Villa Thalassa er havet altid i blikfanget. I 1903 opførtes denne pragtvilla som privat bolig til kammerherre og major Georg von Dardel. Villaen blev tegnet af den kendte danske arkitekt Andreas Clemmensen, som blandt andet var initiativtager til keramikkens opblomstring i Danmark. Måske var det derfor, Villa Thalassa fik sit fantastiske grønglaserede tegltag. Thalassa ligger i Pålsjö skov, et naturreservat med udsigt over Øresund og Kronborg. Du kan vandre på de certificerede vandrestier Kullaleden og Skåneleden eller løbe en tur på motionsstierne i den kønne bøgeskov.

Perfekt ramme om bryllupper og konferencer

Helhedsindtrykket af Villa Thalassa er elegant og afslappet, og beliggenheden oppe på Landborgen i det nordlige Helsingborg er enestående. Hotellet har 35 nyrenoverede værelser, og i den imponerende hovedbygning er der 5 rummelige og moderne konferencelokaler med plads til op til 80 personer. Thalassa hjælper til og skræddersyr møder og konferencer efter dit behov og kan fx arrangere GPS-orienteringsløb i skoven og ølsmagning - eller hvad med at gå på glødende kul? Desuden samarbejder hotellet med flere eventfirmaer og kan booke musikere, konferencierer og artister - alt hvad du behøver for en vellykket konference.

De smukke omgivelser er også den perfekte ramme om bryllupper eller andre store fester, og desuden kan du booke hotellets flotte Rolls Royce. I den elegante restaurant lægges stor vægt på smagsoplevelsen, og der serveres skånsk madkultur med fokus på lokalproducerede råvarer.

Hele året er naturen smuk ved Villa Thalassa fra forårets blomstrende kirsebær- og frugttræer i parken og lange sommeraftener på terrassen med solnedgange over havet til efterårets farveeksplosion i skoven.

Der sker altid noget på Villa Thalassa, se nyheder og tilbud på hjemmesiden www.villathalassa.se

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Kontakt

0426101400
E-mail os
Website
Kontakt