Skiløb for hele familien kun 2 timer nord for København

Vallåsen

Del artiklen her

Med sin beliggenhed blot 2 timer nord for København er Vallåsen den perfekte skidestination til en 1-dags- eller weekendtur for hele familien. Snekanonerne i Vallåsen er af høj kvalitet, og de kører for fuld udblæsning, når temperaturen er under frysepunktet.

Det er Vallåsens ambition at tilbyde varieret skiløb i et stort område. Der er 5.170 meter præparerede pister med en sammenlagt overflade på 200.000 m2. Med højeste fald på 145 meter og længste pist på 1.260 meter kan anlægget tilbyde både røde, grønne og blå nedfarter. Vallåsen er meget stolte af liftsystemet; to stolelifter, hvoraf den ene er en ekspreslift og tre slæbelifter klarer 7.200 personer i timen. Liftkapaciteten er tilpasset til pisterne, hvilket betyder, at der altid skal være plads til alle i bakkerne.

Alpinski på destinationen

Med højeste fald på 145 m og længste pist på 1.260 m tilbyder Vallåsen røde, blå og grønne nedfarter. I familiebakkerne går det lidt langsommere, og her kan I more jer med børnene. De røde bakker appellerer til de lidt mere øvede. Se pistekort her: http://www.vallasen.se/skidakning_pistkarta

Langrend på destinationen

Nyhed for i år er 400 meter lysløjper, hvor der er aftenski onsdage, torsdage og fredage.

Bo på destinationen

Hvis I vælger at tilbringe flere dage på Vallåsen anbefales nogle af de steder, som præsenteres herunder. Vallåsen skianlæg formidler ikke overnatning, men I kan booke direkte hos hvert sted. Søg via links herunder, så ser I, hvad stederne kan byde på.
Læs mere her!

Følg

Rutevejledning

Rutevejledning

Kort info

Antal pister
11
Antal lifter
7
Langrendsløjper:
1 stk
Snow parks:
1
Faldhøjde
145 m

Kort info

Læs mere

Pistefakta

Grøne pister
4
Blå pister
6
Røde pister
1
Se pistekort

Inspiration fra

Vallåsen