Oplevelser og eventyr

Upplevelsebolaget

Del artiklen her

Lige noget for aktive vovehalse!

”Kvalitet i alle detaljer, genuint fokus på sikkerhed, sprudlende opdagelsesglæde og vildmarksluksus.” Sådan lød motiveringen, da Upplevelsebolaget blev belønnet med Grand Travel Awards økoturismepris i 2006 for årets bedste økoturisme arrangør i Sverige.

Eventfirmaet Upplevelsebolaget er Bohusläns første og Uddevallas eneste arrangør af økoturisme, som er certificeret af Naturens Bästa, et kvalitetsmærke for ansvarsfuld oplevelsesturisme i naturen i Sverige.

Eventyr på alle niveauer

Hos Upplevelsebolaget kan du leje en kajak og padle ud på en pragtfuld tur blandt øerne i Bohusläns skærgård. Du kan også følge med på en guidet kajaktur eller fx tage et kursus i klatring. Hvis I er en større gruppe, som vil prøve nogle morsomme udfordringer sammen, kan I besøge Upplevelseladan med blandt andet klatrevæg og højbane. Er I over otte personer, kan I leje mountainbikes og få gode tips til cykelturen. Har du ikke lige dine syv venner med dig, kan du selv leje cykel og udstyr og følge med på en guidet cykeltur.

Eventfirmaet driver også et kajakcenter med tilhørende butik, hvor du kan gå ind og få et overblik over alle tilbuddene, bestille en oplevelse eller bare drikke en kop kaffe.

Upplevelsebolaget arrangerer mange forskellige ture og oplevelser, som du kan deltage i. Fx er en todages kajaktur et spændende eventyr, hvor kajakleje og middag m.m. er inkluderet.

Fakta

Kajak
Ja
Klatring
Ja
Vandring
Ja
Cykling
Ja
Kajakcenter (ons-søn)
09-17

Fakta

Læs mere